Och...

En bild på mig och far i Spanien.


Klänning från Koola Anna.

UFF

Imorgon börjar Umeå fotbollsfestival. Mitt lag ska spela, och så ska vi jobba. Så helgen kommer vara proppad med matcher och jobb. Imorgon har vi vår första match mot Umedalen klockan 08.50 så det blir till att stiga upp tidigt. Ska försöka hinna med att uppdatera bloggen då och då, men vi får se hur det blir.

Om ni har vägarna förbi på fältet så står jag och säljer godis.

Puss. Btw. Nu är det guld som gäller brudar.



Svensk sommar

Idag har det varit jätteskönt och härligt väder. Linn sov hos mig och vi solade i en timme. Sedan for vi på slumpen för att fynda second hand. Jag hittade en klänning, men blev snål pga deras dyra priser. Linn köpte ett par söta skor. Det är  härligt med svensk sommar, men jag börjar längta att fara utomlands. Hade inte tackat nej till en sista minuten, är sugen på Grekland.


Puerto Rico, i våras.

Blabb

Idag har jag legat på nydala ett tag. Åh så skönt att känna solstrålar på min vita kropp. Hängde med S, Jocke och Dennisssss. Efter stranden for jag med S familj och kollade på en lägenhet på stan, men hur det blir med den vet jag inte. De flyttar kanske till marieberg istället. Efter simpson ska jag och S gå och hyra film och köpa nått gott. Sen ska vi mysa. Imorgon vill jag sola igen, och sedan kanske vara med Linnsan. Vi får la se.

Ha en bra kväll.


Jag spelade minigolf med familjen för ett tag sedan. Såhär var jag klädd.
Allt är second hand förutom skorna. Klänningen köpte jag på röda korset i
Arvika.

Sunny day

YEY! idag ska jag sola och bada. För första gången i sommar, förutom i Arvika.

Mamma

Var nyss med mamma på bio. Vi såg mamma mia. Den var söt och kul söndags underhållning. Jag gillar musikaler. Jag såg nyss Sweeney Todd hemma hos Bella. Den var cool. Johnny Depp är grym på att sjunga. Pierce Brosnas vet jag inte riktigt om han passar som sångfågel. Men båda är värda att se.

Nu - taggar att jag har jobbat klart. Imorgon hoppas jag på fint väder, jag ska pressa för första gången i sommar isåfall.
Godnatt.

Batmanda


Dagen började med att jag skulle jobba. Jag var otaggad.


Efter jobbet gjorde jag världens godaste mat, åt mig själv.


Sedan sminkade jag mig


Och posade i mitt second-hand fynd.


Sedan dansade jag mig till världens bästa bio.

Dagen

Lite fler bilder från dagen vi badade kvällsbad.








En liten kotte på vägen.


The dark knight

Heath Ledger. Magisk. Mållös. Han är the one. Han är en LEGEND. The dark knight må vara en av världens bästa filmer. Heath Ledger var världens bästa skådespelare. Jokern. Det är otroligt. Jag vet inte vad jag ska säga eller skriva. Filmen förtjänar mer än femman i betyg. Jag vill hylla honom. Jag vill hylla filmen överhuvudtaget. Det är så sjukt bara. Så äckligt bra.

Vet inte vad jag ska skriva. Jag gapar mest och har ännu inte förstått hur bra Heath är, var, kommer alltid vara.

Ihhh

Iiiihh pirr pirr. Ikväll ska jag se the dark knight. Weee! Är jättetaggad. Och blev inte mindre taggad när jag såg att den fick en femma i VK. Den bästa hollywood filmen på år och dar stod det. Wey.

... Men först. Slita och svettas på jobbet.

Skratt

Igår när jag tittade i min plånbok hittade jag en liten ihopskrynklad lapp. Det var någon fin en som hade lagt den där, och det visste jag inte om. Han sa att det var jättelänge sedan. Det var en fin överraskning några månader senare.




Sommarkväll.


En solnedgång. En sjö. En pojke. En brygga. Ett dopp. En sommarkväll

Sol

Nu har det varit sol i två dagar i streck. Och dessa två dagar har jag stått inne och jobbat. Hur tråkigt som helst med tanke på vädret. Tur att jag har världens sötaste arbetskompis, så vi underhåller oss på ett eller annat sätt. Nu är det iaf kvällssol och jag blev sugen på att ta ett nattdopp eller liknande. Ska bege mig till S nu. Vi ska dra på nydala, kanske bada, spela tennis, minigolf eller fotboll. Ska bli skönt att få vara ute lite iaf.

Imorgon jobbar jag också, och på kvällen ska jag äta sushi med en bästa vän. Kommer säkert komma upp något inlägg iaf. Puss

GLASS.

Vacker.




Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor. Nu surrar bin, och fåglar sjunger överallt

Jump




Värt


Idag köpte jag ett par nya chinos i grön färg. Det är likadana som mina mörkblåa från Åhlens.


Jag har också köpt ett par nya örhängen på gina tricots rea.

Jag är väldigt trött. Så jag försöker se ännu slitnare ut.

T


I got a new t-shirt from Solid jeans.


Idag har jag på mig
T-shirt - Solid jeans
Chinos - Åhlens
Skor - H&M
Jacka - hittade jag i stugan
Väska - Dior

Yellow

Jag och bästa har fått likadana tröjor av min farmor och farfar. Gula och fina.


Paoi

Diverse stugbilder kommer här. Bilder på alla nya kläder och prylar kommer med tiden, fast en del smygtittar blir det såklart nu också.

Pga strul med tåg/buss åkte jag lastbil till stugan, gratis!
Famor bakar världens goaste bullar.
Hon är världens sötaste farmor också.


Vi gjorde massa snygga tatueringar. Farmor var väldigt nöjd med sin svala!
Lovisa hittade ett par snygga pumps
Luftgevär såklart!


Farmor är cool i mina pilots!
På väg till Gällivare
Min fasters sko/väsk-garderob. Ja, jag är nådigt avundsjuk.
. Sneek a peek, min nya kavaj och väska







SLUT!

Kärlek

Strax batman begins och min pojke. Han kommer snart hit. En vecka sen jag såg honom. Myspys och batman, måste ladda upp för The dark knight som har premiär i veckan liksom. Toppenkväll. Hörs väl mer imorgon.


Den attraktive Heath Ledger i en inte så smickrande roll. Men visst såg han läskig ut? Ska bli riktigt intressant och se hans skådespels insatser i filmen. Jag tror han kommer vara galen och bra, galetbra och läskig. Sägs ju att det var detta som fick honom galen och ledde till hans sömnproblem - insomnia. Rip ungdomskärlek.

Umeå

Är hemma i Umeå igen. Har bilder och saker att skriva, men orkar inte nu. Har åkt buss hela dagen och vill bara få mat i magen. Sen är jag på topp igen.


Amanda

Nu är jag aningen blondare. Tacka vet jag en faster och coop-hårfärg.

Amanda

Nu är jag aningen blondare. Tacka vet jag en faster och coop-hårfärg.

Paharova update

Nu sitter jag här i stugan och bloggar. Otroligt faktiskt. Thomas har med sig ett trådlöst bredband så här surfas det. Vi har rätt dåligt väder. Idag blev det åska, men det är mysigt tycker jag. Idag var jag och William ute och sprang, det var skönt men lite jobbigt. Annars så står min kära farmor framför spisen och lagar palt åt oss. Allas våran favoriträtt! Jag njuter av att vara här. Imorgon ska vi in till Gällivare. Jag forskar runt för att se om kupan är öppet, skulle vara roligt att spana in utbudet här uppe i norr. Vi får se! För övrigt så har jag fått mig massa fina kläder och accesoarer som jag hittat här. Jag hittade en nästan ny "fjällräven" jacka, den ser precis ut som en. Jag har också hittat en snygg sporttröja, en stickad rosa tröja, 2 skinnväskor, ett armband. Min faster kom också igår med lite kläder hon skulle slänga och då snappade jag upp en kavaj i rosa, en läcker prickig body och en kjol som jag ska använda som tubtopp.

Hare gött

adjöken med dig, hej

Imorgon klockan 08.00 går mitt tåg mot stugan. Ska fara själv och hälsa på farmor och farfar i en vecka. Mina kusiner från götet kommer också upp så det ska bli jättetrevligt. Vi har inte tillgång till internet, om jag inte far in till stan så bloggen kommer vara nere under en vecka. Vi hörs då.

Ha det bra! smsa om ni får lust. Nu beger jag mig mot mygg, god mat och trevligt sällskap.

Kent - mannen i den vita hatten (16 år senare)

Kent på arvika. Sista låten. Åh så underbart. Min verkliga kent favoritlåt. Visst är det vackert med solen i bakgrunden?
puss


Kent - utan dina andetag

Kent på arvika. Jag filmar, världens finaste låt. Det regnar guld




ARVIKA 08 (Dag 3)

Här kommer dag 3. Kvällens höjdpunkt var Kent. Det var magiska extranummer, utan dina andetag och mannen i den vita hatten, två av mina favoriter. I slutet på mannen i den vita hattten regnade det konfetti från himlen. Det var världens vackraste kväll faktiskt. Utöver kent kikade vi på T-t-t-tenstahh och The hellacopters. Spotted - på dagen såg vi Eye N' i när han intervjuade personer till hans program Spankin' new på MTV.


På kent-spelningen. Jag tycker bilden är magisk. Fatta vilken vacker kväll.

taaz

Idag har jag lekt på Taaz väldigt roande.



En helt ny Amanda!


Haha! en del är mindre fina. Blev en hel del bilder nu, men jag ville bara visa hur kul det kan vara. Prova!

För er som inte vet - På taaz.com kan man göra om sitt utseende totalt. Man kan sminka sig, ändra ögonfärg, förstora läpparna, fixa hyn, göra smalare ögonbryn, allt, you name it. En av de roligaste sakerna är att man kan ändra frisyr. Jag har provat en hel del faktiskt. Man kan ändra sitt utseende så man inte ens ser likheter från den riktiga bilden.

... Och så till slut, bilden från början

Ensam hemma



Viktigt om man är ensam hemma:
-Hög musik, riktigt hög musik som man aldrig få ha annars
-Passa på att ha lite kläder på sig
-Dansa, hoppa och vara galen
-Äta när man vill, och vad man vill
-Prata i telefon var man vill, och utan att någon hör
-Sjunga väldigt högt i duschen, och även ha öppen dörr
-Toalettbesöken sker också med öppen dörr.
-Se TV på den annars upptagna av familjen TV:n
-Sova så länge man vill utan att någon tjatar
-Faktiskt inget tjat alls.
-Tystnad, när man själv vill ha det

Film

Snart kommer killarna över hit för att titta på film. Det blir I am legend och 1408. Åh I am legend är så otroligt bra så nu måste vi se den igen. Jag är taggad. Filmkvällar är alltid uppskattade. Helst när man är ensam hemma och kan ha vardagsrummet för sig själv. Storbilds-tv och surround ljud är inte illa faktiskt.

Punkt

vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng lyssna till samma regn

vad jag bryr mig om nu, är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss vad jag bryr mig om nu,
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

vad jag bryr mig om nu, är att du ligger vaken i morgontimmen,
när regnet slår mot fönstret
och det låter som nån går på dig vad jag bryr mig om nu,
är att du då ser det hur smutsigt livet blivit
vad jag bryr mig om nu,
är att se din blick så sårad när alla löften klingar falskt,
nästa gång du lover någon allt vad jag bryr mig om nu,
är dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig

vad jag bryr mig om är att se dig gråta,
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
vad jag bryr mig om
är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig
vad jag bryr mig om är
att se som i slowmotion när du går sönder inuti,
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig
vad jag bryr mig om är att höra dig andas
veta att du är nära

förlåt nu slutar jag
vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig
säg nånting, säg nånting

vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig
vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig
vad jag bryr mig om är att du kallar på mig

Brown sugaha



Jag vill komma hem från Spanien

Zippzipp





Nya secondhand fyndet. 50 kr.

2hand

Idag har jag varit med Linn och kollat in myrorna och kupan. På kupan köpte jag en väska och en retro "jogg-jacka" i mintgrönt och vitt. Den var riktigt läcker! Grejen är den att väskan var Dior, men jag är osäker på om det är en riktig eller om det är en fejk. Någon som är bra på att se detta? Skulle underlätta om jag fick lite hjälp. Eller om någon vet hur man ska ta reda på det?






Egentligen spelar det ingen roll. FIck pröjsa 15 kr för den, plus att man fick med i den här stora väskan, en lite mindre handväska, dock hade kedjan på den lilla handväskan gått sönder. För min mintgröna joggingjacka fick jag betala 50:- men det tycker jag den var värd. Visar bilder senare.


Familjefoto

..På arvika sprang vi på rockfoto-tältet och tänkte dra till med ett familjefoto. Jag var lite överdrivet glad tror jag, men männen lyckades ju.. Hehe


Tisdag

Det känns som att jag har lagt upp detta en dag försent nu på sistone. Aja, bättre sent än aldrig.




Väldigt gamla avklippta jeansshorts från H&M
Tröja H&M

Just nu sitter jag och äter bullar och dricker varmchoklad. Min bästa
mamma hade bakat idag när jag kom hem. Underbart. Ni vet den bästa
lukten i världen av nybakta bullar. Det är livet.

Video update

Haha. Igårkväll var jag med Anna, Linn och Malin. Vi sov hos Linn. Vi lagade tacos och gottade oss. Sen drog vi ut med bilen eftersom Anna har körkort. Vi "cruisade" runt lite, köpte godis och hyrde en film. Sen kollade vi på stugor i Obbola. Självklart var vi tvugna att dra till med amandarehed första videoupdate. Who the fuck are Amanda. Se så kul man kan ha med brudsen.





Robyn - Cobrastyle

Robyn, sveriges coolaste brud gör en grym version av Cobrastyle. Här är det hennes första låt på arvikafestivalen. Asbra stämning och jätte-jättemycket folk. wee


The kooks - matchbox

LIVE AT ARVIKA 08. Min lilla film. Ursäkta om jag ser galen ut där i mitten, men juste jag var ju det? Det var min högsta dröm att se dem spela live såatt.


ARVIKA 08 (Dag 2)

Här kommer bilder från torsdagen = the best day. Jag såg Familjen, Håkan, Kate Nash, Kooks och Robyn. Senare på natten tvingades jag även att se lite av Slayer. Bläähhk. Utöver musiken så bjöd dagen självklart på sol och bad. Vi hade verkligen världens varmaste dagar. Först på mornarna så gick vi till sjön och badade, sen gled vi vidare in i parken där vi lekte med boll och åt.
GODMORGON!

Jag vet. Sista bilden på mig och Nicole är inte så fager. Jag ser helt enkelt helt jävla galen ut. Men sjukt kul hade vi. Det var under Kooks konserten och jag och Nicole har nog aldrig varit mer taggade. Vi hoppade så mycket att vi nästan kissade på oss. Världens bästa konsert är mitt betyg.

Och igår

Igår firade vi min lillasyster Mathilda som fyllde 16 år i fredags. Hon fick jättemycket fina presenter bla 1 kjol och 2 shorts från forever 21. Jag blev nådigt avundsjuk. Av mig fick hon en snygg påse med Håkan tryck från Arvika!

FÖDELSEDAGSBARNET.


Och dagen i ära, min outfit

Kjol - JC
Fodral - H&M
Skor - H&M
Skinnjacka - Elvine
Väska - Shanta
Halsband - Fick från solo-tidning, hah!
Observera mitt snygga neongula nagellack jag köpte på en "emo" affär på festivalområdet.

Älskade håkan

Dag två lyssnade vi på all bra musik. Här är en liten video från Håkan konserten.
Kärlek är ett brev skickat tusen gånger! Arvika 08! (det är jag som filmar)



UNDERBART VA? kolla allt folk!

ARVIKA 08 (Dag 1)

Här kommer ett litet axplock av bilder på festivalen! Detta är från första dagen, onsdagen när det inte var nå musik. Vi var där en dag innan själva festivalen började. Vi låg i paken hela dagen. Sen gick vi och badade i en liten mysig sjö som sedan blev vårat hang-out-place på dagarna. På kvällen bjöds det på eldshow på campingen.


HOME SWEET HOME

Fyfan vad jag älskar mitt hem. Fy bubblan vad skönt det var att duscha. Jag har inte duschat på en vecka, det var rena befrielsen. Allt är så sjukt smutsigt och blött. Och skabbigt, och blä bara. Jag har BAJSAT på en toalett och det var så skönt i jämförelse med äckel päckel baja-majorna. De var de värsta jag har sett. Jag har gått runt och hållt mig eller sprungit på kupan inne i stan för att få lätta på blåsan. Blä. Vidrigt. En solig morgon stötte jag på den största bajshög jag sett i mitt liv. I en baja maja också. Det stank så in i h-vete och den var orange. Härligt morgonbajs. Nu tycker ni säkert jag är weird som skriver om bajs men det var ett stort problem för alla i Arvika. Smultronställena vi hittade för att gå på toa hittade de resterande 20.000 så det var alltid fullt och köer som tog typ.. eh 40 minuter.

Jamen utöver bajs så har festivalen varit grym. Världens bästa faktiskt. Vi har haft det galnaste vädret. Nästan lite jobbigt. Sol och typ stekande 30 grader varje dag. Och solen gick upp och stekte typ 7 på morgonen och gick ner typ 10 på kvällen så mycket sömn har det inte blivit. Mest svett. Tält suger också. Aldrig mer tält. Fyfan. Ännu roligare sista dagen när det började SPÖ!!!!!regna, åska och blixtra. Jag säger bara RIP tältet. 10 cm vatten i tältet. Alla grejer var dyngsura och inatt har jag fått låna jacka och haft mjukisbyxor för att allt blev blött. Men åh så härlig festival.

Har så mycket att berätta men jag ska skriva mer och lägga in bilder senare. Jag säger bara att torsdagen då jag såg Familjen, Håkan, Kate Nash, Kooks och Robyn var den bästa dagen i mitt liv. Det var helt galet fucking amazing bra.

Puss på arvika.

Arvikafestivalen

Hejdå bloggen. Nu far vi till arvika. Är tillbaka på söndagnatt maybe. Hörs på måndag då.




Från Peace and Love förra året. Ska vara lika snygg i år. Hehe

Mnååw

Shit vad jag är rastlös. Jag vill bara åka NU. Jag ändrade ändå min packning. Det fick bli en väska tillslut. Det rymdes ändå i den så att. Kan vi inte bara åka nu? Kommer kännas mycket bättre när vi sitter på bussen. Det är alltid trevligt. Taggar med musik och god mat och förhoppningsvis; sömn.

Alltså. Pirr i magen bara.  Arvikafestivalen here we come.

Great.

Det är verkligen bäddat för en bra festival. Torsdagen, första dagen kommer vara great med tanke på musiken. Det är sjukt vilken dag det kommer bli.

TORSDAG
Timo Räisänen
Markus Krunegård
Familjen
Slagsmålsklubben
Håkan Hellström
Kate Nash
The Kooks
Robyn

Eh? Fatta. Alla dessa gobitar på EN KVÄLL!!

Packar pappas kappsäck

Jag är i full gång och packar. Jag tar med mig två stora bagar, i den ena var jag har kläder och dylikt, och i den andra sovsaker som täcke, kudde, pyjamas och även handduk! Det känns bra att ha två väskor, de båda är lätta och inte alls så fulla. Jag ska verkligen inte ta med mig mycket kläder, vilket känns bra. Jag är duktig på att packa för första gången. Dock lär jag ju ändå inte använda allt jag har med mig, men ändå. De lovar hur bra väder som helst, jag hoppas det finns någon stans att bada. Vi lär ju inte duscha heller så att.....



Nu är jag nådigt taggad. Fatta!! VI åker ikväll. Om bara några dagar får jag se mina favoritband. Ih! Det pirrar i min mage. Äntligen har jag börjat förstå att vi verkligen åker. Det är mycket att göra idag så tiden kommer gå fort. TAGGA. 

WITH EVERY HEARTBEAT
Amanda

Miss

Jag saknar mitt blonda, långa, tjocka hår. Jag måste fixa mig sådär ljus igen.

Bilden är från förra sommaren.

RSS 2.0