Barbent

Igårkväll var jag och S med Bella på Ålidhem och kollade in alla festligheter. På vägen hem var himlen jättefin och
 alldeles rosa.



Idag har jag varit barnvakt åt min lillasyster Alva. Vi gick på picnic vid vattnet med hennes vän och S. Vi tog med min gamla hund som låg i skuggan och kollade på tjejhundar.





Så jävla underbart

Så fucking skönt allt är. Vi har verkligen noll kvar av skolan och allt bara flyter på. Fick nyss reda på att jag fick MVG i Naturkunskap, vilket känns otroligt bra! Jag har fått ett nytt jobb som telefonförsäljare, haha! Jag och S ska kämpa oss igenom det här tillsammans i sommar. I helgen kan man tjäna jävligt med stålar om man är duktig, men jag är lite nervös. Någon som vill köpa ett paket lotter av mig, jag ringer er på anmälan. Det är för IOGT-NTO så pengarna går till något bra. Plus att det är Sveriges vinsttätaste lotteri! Och så stödjer ni ju mig!!

Idag har jag också fått mitt godkännande att börja övningsköra. Wiho! Dock far pappa bort i helgen till Stockholm om springer marran. (Heja pappa) Så vi får väl börja köra lite senare. Tuta och kör liksom!

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu.

Green eyes

COLDPLAY kommer till Sverige i September. Åh. Dit skulle jag vilja fara.

Fix you
Warning sign
Green eyes
In my place
The scientist
Sparks
Clocks
Don't panic
Shiver
Yellow
Trouble
We never change
Everything's not lost
Speed of sound
What if
Talk
A message
Swallowed in the sea

Många bra låtar. De släpper nytt album snart också. Wihii. Plus att Chris Martin är fettbra med Kanye West i Homecoming.

Solig dag

Idag har det varit en skön och solig dag. Jag har spelat fotboll på riktigt gräs med mina lagkamrater och solen gassade. Vad är inte bättre än det?


Frida och Maja på universitetet. Skulle provsända radio med journalistiken!



I don't know

Jag har inte så mycket att skriva om, eller jag har ingen ork. Det jag kan säga är att skolan är lika med noll nu, jag har gjort bort allt och nu äre finito. Nu väntar trean och sista året i skolan. Nu först väntar sommaren som innebär arvika, götet och stugan bla.

Först hade jag tänkt visa en rolig bild på min klocka från Västerås. Är det någon som märker något fel med den? Haha inte jag heller från första början, men titta närmare. Jo 11an fattas. Den är bara liksom inte där?
Min roliga kompis frågade: "Var den där när du köpte den eller?" Och då frågade jag han, hur det ska gå till? Den har ju inte bara sprungit iväg från klockan. Nej, den har aldrig funnits.. Det är väl så när man betalar 99:- på en fjortis affär?


It doesn't matter if you're black or white


Today i have curly hair.

And i am black and white.

Fläta

Min snälla syster har flätat hela mitt hår. Flätorna går runt huvudet och ner i nacken. Fint tycker jag. Mycket flätor. Ser somrigt och glatt ut. Lite barnsligt, därför blev jag barnsligt lycklig på bilderna också.



Klänningen jag har på mig har jag fått från min faster. Det är märket cream som bland annat går att köpa på Nelly

Rödfis

Gårkvällen bjöd på musik och underhållning. Jag tog med mig min söta och vi drog oss ner på stan och såg Afasi och Filthy. Det var galet roligt och bra. När tonerna till 1990 nånting startade fick mina ben sprall och vi hoppade oss in i gröten och längst fram. Sista låten var jobb!



Sommarkväll, underbara sommar.


Jag gillar när konsertbilder är suddiga och dansanta!

Vännen

Min vän Anna har åkt på tråkiga saker. Blindtarmsinfektion eller vad det kallas. Hon var tvungen att operera. Stackars vännen! Vi som hade taggat vår resa till Sundsvall imorgon. Det får bli någon annan dag när våran superchaffis mår bra. Visst tjejor? Krya på dig älskade A.

Idag har jag varit i stugan med la familia och boyfriend.
Föräldrar jobbade och vi solade. Det var först molnigt men
blev sedan jättefint.



Gårdagens


Tights Kappahl
Jeansjacka Second hand
Klänning H&M







Bra

För min kära fars skull.


Pirrrii

Åh jag blir mer och mer taggad för vår lilla sväng till Sundsvall! Jag är råtaggad på Monki, jag har hittat så himla mycket fint på deras hemsida som jag bara vill köpa. Jag vill dock inte hoppas för mycket, men det är svårt att inte låta bli. Är också taggad på second hand, Maja säger att deras "myrorna" är jättebra.


Nu är det match, på grusplan mot Ifk..... grus?

Roadtrip

På söndag ska jag och mina vänner bila ner till Sundsvall. Det är fru Bostrom som är chaufför. Hon ska träffa sin man och jag, Linn, Frida och Malin ska go wild and shoppa loss! Ska bli jätteroligt. Jag har sett tusen saker på Monki som jag vill ha, men är också taggad på second hand. Wee! Jag har bränt två höjdar skivor, en för vägen ner då vi antagligen är övertaggade och den är proppad med bra taggmusik. Den andra är för hemvägen då vi säkert är trötta, och den är massa lugna fina låtar. TAGGA tjejer

Nu ska jag på fågelskådning, behöver jag säga mer?

Det var back in the days

Haha jag kollar på gamla bilder. Himlans roligt om ni frågar mig.

BALEN 06





Det var en riktigt rolig och svettig bal som ni ser på en bild. Man blir nästan lite nostalgisk, nästan tårögd. Det känns väldigt långt borta.

Praliner

Det börjar bli lite av en tradition att jag och min mamma går på stan på tisdagar, och äter sushi! Det gjorde mamma idag, men jag var inte sugen så jag tog en wrap. Mitt emot konsum hade det öppnat en ny fin liten chokladshopp där pralinerna kostade 5:- styck eftersom det var öppningsdag. Jag och mamma köpte 4 st som vi efter maten mumsade i oss. Jag fick en skolavslutningsklänning också, en hallonrosa från gina tricot. Rosa är min nya favoritfärg!



Jordgubb/rödpeppar, Macadam, Whisky

2 år

Nu ska jag ut på nostalgitripp.
Adios

The mixed tape

Här kommer en radda med bra låtar genom tiderna. Gamla godingar och nya godisbitar. (Skulle kunna nämna tusen låtar per artist/band men försöker hålla mig till en, ibland går det inte bara..)

Old yellow bricks - Arctic monkeys
Baddie's boogie - Babyshambles
The general specific - Band of horses
Bonnie & Clyde - Big Japan
Scared - Billie the vision and the dancers
När du klär av dig - Bo Kaspers orkester
Green eyes - Coldplay
Dogs - Damien Rice
Det lilla livet - Familjen
Omvärdera mig, raring - Florence Valentine
The quiz - Hello saferide
Young dad - Hoffmaestro
Tro och tvivel - Håkan Hellström
Vi två, 17 år - Håkan Hellström
P.D.A. (We just don't care) - John Legend
Glory days to come - Johnossi
D.A.N.C.E - Justice
Homecoming - Kanye West feat Chris Martin
Den döda vinkeln - Kent
For reasons unknown - The Killers
We share our mother's health - The knife
Matchbox - The Kooks
Gap - The kooks
Ghosts - Laura Marling
Never seen the light of day - Mando Diao
Jag är en vampyr - Markus Krunegård
Guess who's gonna get some tonight - Moneybrother
Från Klaraberg till dig - Moneybrother
1990 nånting - Motorisk Afasi & filthy feat Snook
I'm hurt - Niccokick
The poet - Niccokick
Steady red light - The Perishers
Hotel song - Regina Spektor
With every heartbeat - Robyn feat kleerup
Puppy - Sahara hotnights
It's true (remix) - Salem al fakir feat Sebastian Ingrosso
Phantom limb - The shins
You are dreaming - Shout out louds
Rakade ögonbryn skall det va - Slagsmålsklubben
Bejbi - Snook
Tony the beat - The sounds
One piece - Those dancing days
The sound of crickets - Tiger lou
My valentine - Timo Räisänen
Same jeans - The don
Kill the director - The wombats
Moving to New York - The wombats

Observera min fina namnordning

Balaclava



TODAYS
Jeans - Bikbok
Linne - Cheap monday
Zipkofta - Hummel
Sjal - Gina tricot
+ heels från dinsko.


I belong to you

Ihh *pirr i magen* kolla vad jag nyss klickade hem! Värsta spontangrejen! Jag gick in på deras fina hemsida och såg att de skulle släppa nytt och skivan var så vacker att jag var tvungen att förbeställa den. Vilken härlig sommarskiva va? Nu hoppas jag bara de kommer till Arvikafestivalen.


De har alltid så fina skivor och allt
BILLIE THE VISION

Myspys

Kolla vad mysigt jag hade det igårkväll. Hade hela kvällen för mig själv så först tog jag ett varmt bad och läste min bok. Efter det kröp jag ner i sängen med en stor skål popcorn och sex and the city boxen framför mig. Hade laptopen i sängen. Sedan sträck såg jag massor av avsnitt och drömde mig bort. Helskönt. Annars har jag bara jobbat i helgen.


Tjött

Nu är jag trött efter en hård match mot Sandåkern. Det var seriepremiär och vi vann med 7-4. Galet bra spelade vi vissa stunder och jag är så stolt över oss, älskade lag. Jag nätade en gång och gjorde två assist, vilket var skönt nu såhär i starten! Nästa vecka är det match mot IFK och då ska vi krossa igen. Heja heja

Sebastian och pappa ser på hockey så jag sitter här och inväntar att hoppa i sängen. Jag tror jag ska lägga mig och läsa min bok, men då lär jag ju somna? Helgen bjuder förövrigt på jobb både lördag och söndag. Känns jobbigt men $$$!!


BRA GJORT TJEJER.
(bild från Sthlm i vintras)

Posering på Midgårdsskolan

Idag på engelskan  hade jag och mina vänner inte så mycket att göra så vi fann en öppen fotostudio. Vi fotade och posade till vi inte orkade mer. Här kommer jag och mina underbara vänner, Frida, Linn och Malin!


Frida och Malin!


Frida, Malin och jag!


Vi igen!


Sen kom Linn med och posade!

Fyfan vad skönt

Får man säga så? Ja, jag klarade matte nationella! YES! Nu är det över, finito, slut! Föralltid. Jag kommer nog aldrig mer jobba matte i hela mitt liv, iof så sa jag sa förra gången när jag hade gjort bort matte b också, men inte kommer det bli matte d i alla fall! Jag och Anna firade mattekursen genom att fara på stan och shoppa, den bästa belöningen! Sen när vi kom tillbaka till skolan var det ett mirakel på Vildmannen! Vi fick god mat?! Chicken nuggets! Förändringar sker! mycket bra.

Dagens klädsel

Tunika - mammas från Åhléns
Skärp - mammas
Leggings - Kappahl
+ gladiatorpjux

Dagens slösapengar på


1. Kjol från Gina Tricot - 249:-
2. Linne från Cheap Monday - 150:-
Leopardmönstrad sjal från Gina - 49:- (rea!!)

Snart

Veckorna går så himla fort fram att man inte riktigt hänger med. Snart har vi gått ut andra året och snart är det sommarlov. Imorgon blir våran stuga klar och jag får veta mitt betyg i MaC. Åh så tiden rinner iväg. Ska i alla fall bli kul med stugan, ska bli jättemysigt att vara där. Bastu och hav och allt mys.


Syster Alva i stugan förra året.

Onsdag i bilder

Dagens outfit så att säga


Topp - Mathildas från Åhléns
Jeans: Gina tricot förra året
Örhängen - Playboy(haha) present av kära faster Carina




Låt den rätte komma in

Låt den rätte komma in, skräckromanen som blivit en succé kommer snart på bio. John Ajvide Lindqvist har verkligen lyckats med boken, men hur ska då filmen bli? Den har blivit uppskjuten till i höst, men jag väntar med spänning. Det är ju bäddat för en bra film, men hur är det egentligen med svenska filmer? Här kommer  trailern och jag rös ändå till några gånger. Men hörrni, snälla ni, läs boken först för den är så jäkla bra.


Vi sitter i samma bil

Nu måste jag rusa iväg för handledarutbildningen börjar om 10 minuter. Suck. Pappa är ungefär lika taggad som jag.
Jag får i alla fall börja övningsköra snart.

Popcorn - my lifestyle

Jag älskar popcorn och där med basta. Det är det godaste som finnst. Plus att det är billigt och rätt så nyttigt. Jag har hur mycket popcorn som helst här hemma och jag kan aldrig föräta mig på det. Nu sitter jag här med en baotastor skål och trycker i mig popcorn. De är så fina och roliga och goda. Jag tror jag dör. Om jag hade fått välja en sak att ta med mig på en öde ö hade det varit popcorn i tonvis. Okej, skämt och sido, nu går jag för långt, men ni förstår nog min kärlek till dessa filurer.

Gjorde nyss klar engelskan. Den vart avskyvärt dålig. Jag bara skrev på. Huvudvärken tog över och allt blev nog bara dynga. Äh, det får bli så. Hon har ändå fått så pass mycket uppgifter så att. Ikväll har jag också beställt Arvikabiljetten. Wey! Nu är det bara bussen kvar att betala sen är jag redo, set, go.


1. Popcorn tokig man. 2. Världens största popcorn boll.
Avundsjuk? - JA!

Sale

Försäljning på G.


Nån intresserad av något? Är skitsugen på att göra en tradera också, men pappa vägrar.

Övre raden - Quiksilver T-shirt, Hummel zipkofta, Nikita tshirt
Mellan - Skor från Bianco
Nedre - Champion tröja, WE linne, Miss sixty jeans.

Storleker kan kollas upp. Och priser förhandlas.
ha-ha

12 maj


Linne - JC
Tröja - Cheap Monday
Tights - Vila
Väska - Second hand
(Blåa converse)

Of course

.. Så ska något hända. Det är klart matchen blev inställd? Jag for dit en timme tidigare men möttes inte av något glatt och taggat lag? Möttes bara av kylan och pojkar som spelade match. Ringde och fick höra att den blev inställd pga att Hörnsjö inte hade ett lag. Jag tror de är rädda för oss mariehemmare? Träning en timme senare så jag fick sitta och vänta i blåsten.
Nyss såg jag "Sanningens ögonblick" med pappa. Det är så himla roligt, men hemskt. Vem fan sätter sig i den där stolen och svarar på de mest groteska frågorna, bara för lite pengar? Haha det är sånt som kallas entertainment.

Ny vecka framför mig. Desto lugnare. Engelska inlämning och NP i Eng (Känns otroligt drygt och svårt, men inget att plugga till). På tisdag är det handledarutbildning och någon dag ska jag ta en stantur med min kära mor som ska bjuda mig på en avslutningsklänning. Puss. Nu till Andra Avenyn. Godnajt

Sömntuta

Min lilla sömntuta ligger fortfarande och sussar, så jag passade på att kika in här. Idag har jag match mot Hörnsjö, det är träningsmatchen som blev inställd för ett tag sen när det snöade, remember?

Nu börjar sommaren närma sig och det betyder festival - Kate Nash ska spela på Arvikafestivalen. Om jag hade fått välja hade också Arctic Monkeys kommit, men vi får väl se. Här kommer i alla fall en blandning av dem tillsammans. Kate Nash utför Fluorescent Adolescent, Arctic Monkeys höjdarlåt.



Jaja, S dator suger så det går inte att länka. Fixar det sen. Eller gå in och titta själv.

Update. Nu äre fixat

B-e-a-u-t-i-f-u-l

Sätt på hög volym. Riktigt hög volym och blunda. Blunda riktigt hårt och njut. Ta in varje ton och textrad.


Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor








Yesterday, all my troubles seemed so far away

Gårdagen var en bra dag. Det var då jag gjorde bort matteprovet och det var då solen sken. Det blev dock inge sex and the city lan för mig och mina vänner, en av oss hade svenskan hängande över sig och var tvungen att få den inskickad innan klockan 00.00

Dagens klädsel



Tshirt - Systers Från Puerto Rico (Tror den är från Jack and Jones ungefär)
Jeans - Bikbok
Klocka - Present av faster Carina
Väska - Lindex Present av faster Carina
Skor - Skopunkten, förra året
Till det hade jag min skinnjacka från Elvine

Fredag - ITS FUCKING DONE, AVKLARAT

Nu är fredagen avklarad. Eller nej! Det är länge kvar, men nu är det helg! Och jag har gjort bort fucking matte nationella. Så jäääkla skönt. Dock är jag inte så nöjd över hur det gick, och jag är inte alls säker på vilket betyg jag ligger på, om ens det blev ett G? Det är så svårt att säga. Jag orkar i alla fall inte tänka på det, jag får tillbaka det om en vecka och då får vi se. Det får gå som det går. Nu är jag en fri människa. Inga mer jäkla matte i hela mitt liv!!!

Ikväll ska jag mysa med Frida Linn och Malin. Vi ska ha sex and the city marathon! Jag lånade boxen av Emma, eller säsong 1-3. Skiiitnice. Skriver mer sen. Puss och hej leverpastej


SÅHÄR GLAD JAG ÄR JAG IDAG. Dock en gammal bild, från i höstas med
mitt röaaa hår.

Torsdag - avklarad

Yey! I've made it! Ännu en dag avklarad. Och nu är det ju inga dagar kvar till NP, det är ju förfasen imorgon. 08.25 till 12.25 *suck*. Jag ska göra fika imorgon som jag ska ta med mig. Vet ni? Jag är inte rädd för dig matteprov, nej! Du borde vara rädd för mig. Det är bara onödan att jag ska gå och ha ångest för det, äh skit samma! Det får gå som det går, det löser sig. G borde jag ju klara? Och tänk efteråt när jag har gjort det. Då har jag liksom kämpat mig igenom en bajskurs och det är slut då. Då äre sommar och inge mer matte i hela mitt liv. Det här känns ju helfestligt. Jag borde få en present om jag klarar det, visst? Mamma och pappa om ni läser detta så belöna mig! haha!

Och snart är svenskan klar också, eller jag är typ klar men jag ska bara finslipa lite. Nu ska jag snart gå och lägga mig och drömma om det ljuvliga matteprovet. Först ska jag läsa lite i min ljuvliga bok.

På tal om böcker så ska vi börja läsa en bok nu på svenskan. Förrut läste jag "låt den rätte komma in" av John Ajvide Lindkvist och den var verygood. Så nu ska jag läsa tvåan! Dock sa både biblotikarien och min svenska lärare att den var sämre men, ska ändå försöka. Är riktigt taggad på att läsa en "vald-bok-by-myself" nu.


Det här är jag och min vän Anna för nått år sedan. Här var vi båda slitna.
Det är nog såhär vi kommer se ut imorgon på morgonen. För det är vi som
är Matte C krigarna. Heja på oss! Håll tummarna.


Krig

Idag har det varit föreläsning på skolan. En man i 80-årsåldern berättade hans historia om andra världskriget. Han är jude och bodde i Warzava ghettot när kriget bröt ut.

Det är svårt att skriva här hur bra det var och hur hemskt det var. Han var den sötaste jag sett och han beskrev allt så detaljerat och bra. Det var massor av känslor och en story utan dess like. Jag kunde nästan inte hålla mig från gråt. Om ni tänker krig, så tänk att han har varit med om det mesta. Förlorat sin familj, sett barn/kvinnor och män bli mördade, torterade och ihjälslagna. Det stora hela med honom var att han är den enda som lyckats fly från gaskammaren. Förstår ni?! Fly! det är praktiskt taget omöjligt men han lyckades komma undan. Det var en instinkt bara, det var inte planerat alls utan det blev bara så, berättade han. En som vaktade gaskammaren blev nyfiken på vad en annan vakt stod och pratade om och gick ifrån kammardörren, 6 steg framåt och det var då han smet iväg. Han fick 6 skott efter sig, men alla missade och eftersom vakten inte kunde lämna gaskammaren(då skulle nog alla andra ha smitit) så kom han undan. Det är fucking amazing. Jag blir tårögd.

Jag tycker det är för svårt att skriva här om hans berättelse men det var verkligen en tankeställare. Hur kan man göra såhär? Vad är det för människor som gör detta? Hur ser världen ut egentligen, och hur är det idag? Krig pågår ju världen över, men man har knappt nån koll. Vilket är ofattbart och hemskt.

All kärlek till mannen som öppnade ögonen på oss alla. Han som överlevde.

Belöning

Jag badade nyss ett långt varmt bad. I mina torra händer, till skillnad från min kropp, höll jag i "the horse and his boy", engelskaboken som jag inte alls är stressad över längre. Ah! är ordet för känslan. Som plus på detta avkopplande bad gjorde jag mig ett riktigt gott kvällsmål. Så här såg det ut (Såg mycket godare ut i verkligheten, men svårt att fånga smaken på bild)


På min tallrik:
1 banan
1 äpple
Två nävar lila vindruvor
Lite hallon som jag värmde

GOTT? ja! Snart är det sex and the city och jag dööör av längtan. Missade förra avsnitten pga valborg men nu jävlar.
Puss till mina utanför-umeå-läsare

Onsdag - avklarad

Under dagen har jag kämpat på. For på räknestugan imorse men kände mig inte klokare, nu får det faktiskt gå som det går. Det är ju inte heeela världen. Senare idag har jag och Anna gjort klart vårat radioreportage om bloggar (underbaraclara) och det blev väldigt trevligt resultat. Jag fick också veta mina betyg i både ljudkommunikation(radio) och textkommunikation(tidning) och båda var glada munnar. Har gått igenom alla arbeten med mvg på allt, vilket är strålande på två 100 poängs kurser.

Nu ikväll har jag tränat med mitt kära lag. Det var skönt och rätt flummigt. Vi har träningsmatch på söndag och ÄNTLIGEN kan jag delta. Har ju jobbat varje gång typ. Nu rullar allt på.

Dagens bästa
Engelskan ska vara klar först nästa onsdag!!!!! Det gjorde min dag. Jag ska bara läsa ut boken till på fredag men det skriftliga ska in på onsdag. Galet vilken lättnad. Nu ikväll ska jag faktiskt inte orka plugga något. Orkar inte skriva på svenskan, det får ordna sig imorgon. Jag kanske läser några sidor, men jag är sååå trött nu.


Nu vill jag
bara bädda ner
mig i sängen.


Tisdag - avklarad

Yey! Ännu en dag förbi. Och ännu en dag mindre till mattenationella. Help! Jag ska stiga upp tidigare imorgon BARA för att fara på jädrans mattestuga, men det behövs. Bättre det än ingenting, här hemma kommer jag inte få något gjort, eller jag kommer inte hinna det.

Kvällen har gått bra. Kändes som jag jobbade i 1818 år, men det flöt som ändå på. Vi var tre som jobbade ikväll för en tjej hade inskolning, så det var som extrahjälp. Väldigt kul. Extra kul med trevliga kunder idag, det gör jobbet så mycket roligare. Nu har jag mött två väldigt trevliga kunder på de två senaste gångerna jag jobbade. I söndags var det två tanter som var så positiva till mig och tyckte jag var "sååååååååååååå rar och söt" som gav dem en påse. Idag var det ett par i 40-årsåldern som var jättetrevliga som jag pratade länge med. Nu ska jag inte jobba förren nästa helg så nu blire paus. Jag skulle egentligen jobba nästa tisdag, men då ska jag ÄNTLIGEN gå handledarutbildningen.

Det rullar på och nu ska jag snart se oth som min langare Adam har skickat. Thanks för mig.

Här är jag glad och taggad på valborg!

Jobb och hår

Hej och hå!
Har skrivit lite svenska nu, närmare bestämt 1,5 sida. Wey! Det går framåt. Jag gjorde mig en fin tankekarta, eller ska jag kallade mindmap eftersom engelskan tar över svenskan mer och mer? Sen har jag bara jobbat på. Det är svårt att få ihop det och göra så det blir bra, med all fakta och alla tankar jag har, men nog ska det här gå. Känns i alla fall som en stor lättnad att ha fått i gång det. Nu rullar allt på ju! Jag har snart läst ut engelskaboken också.

Nu ska jag fara och jobba och tjäna snabba cash. He-he. Sju timmars jobb faktiskt. Har gjort en cool frilla som jag tänkte visa. Plus att jag nu har flyttat bloggen.





(ursäkta min fula midgårdströja, men jag ska ju faktiskt jobba)

Svenska språkets framtid

Godmorgon.
Ska precis börja skriva en essä om det svenska språkets framtid. Jag sitter och funderar och klurar, hur kommer det se ut? Uppgiften är att skriva en essä - det vill säga en personlig, reflekterande och resonerande text där man under rubriken Svenska språkets framtid funderar på hur vårt språk kan komma att se ut om hundra år.

Hjälp? Jag har i alla fall skrivit lite på urnordiska.
Kan någon lista ut vad det står?

image128

Andra avenyn

Jag har länge tänkt ställa frågan om Andra avenyn Andreas. Är han bra eller är han inte? Ska man hissa eller dissa honom? Var det bra att Liv dissade Kim? Enligt mig så har jag hissat han till skyarna och tyckt deras förhållande är romantiskt, men efter senaste avsnittet fick jag panik. Är han knäpp i bollen, har han utnyttjat Liv?

Här ska det egentligen vara en bild på "Andreas" Christian Wennberg, men icket. Det funkar tydligen inte att lägga upp bilder på bloggen en måndag som denna. Här kommer då istället en länk: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=71652&a=1102424

Hissa eller dissa?

Godnatt alla goa

UPPDATE
image129
Där kom bilden!

Måndag - avklarad

Nu är snart måndagen avklarad. En dag mindre denna vecka, men också en dag närmare allt annat plugg. Np i engelska idag, det gick sisådär. Jag tyckte ämnet var råtråkigt och det kändes som jag ordbajsade hela tiden. Kom liksom inte fram till något.

Imorgon ska jag jobba hela eftermiddagen så då kommer det inte bli mycket gjort. Jo såklart kommer jag tjäna en skön summa pengar, men jag blir nog inte klokare. Det bästa hade varit att hoppa över den fjuttiga ända lektionen jag har imorgon 12.00-13.00 svenska, då skulle jag nog få mer gjort. Vi få la si.

Nu ska jag läsa lite mer av min underbara(?!?!) engelska bok, tredje delen av Narnia - The horse and his boy. Visst låter den superduper intressant? Nja, om du vill så kan du få läsa den istället. Sedan ska jag poppa lite av mina eldorado popcorn (överraskande goda) och se Talang 2008 och självaste finalen av den kalasiga duon, Hundra höjdare. Spännande kväll som jag har att se framemot, om inte plugget hade legat och gnagat i bakhuvudet. Ett jätte hurra är ju att jag kom på att svenskan också ska vara klar på fredag. Åhå

Amanda - Håll ut. En vecka, en fucking vecka sen blir det mycket enklare.
image130



Playsuit

Alla snackar om dessa playsuits och allt vad det heter. Alla har olika favoriter och nu har jag hittat min egen. Den är från Topshop. Ett plus är att topshop har börjat frakta till Sverige också, vilket är mycket bra!



Detta pluggande..

Alltså det här lovet skulle ju bjuda på mycket pluggande, men icket. Har tagit fram matteboken och engelskaboken litegranna, men känner mig inte klokare. Hur ska detta sluta? Har läst typ 90 av 250 sidor i boken och på torsdag ska jag ha skrivit en analys om den också. Blä..

Måndag: Eng B Nationella i Writing
Tisdag: Jobba
Ons: Klart med radioreportaget
Tor: Engelskabok ska vara utläst + inlämning av bokanalys
Fre: Matte C Nationella

Kul vecka? Plus tre träningar på detta. Plus att vi har typ tusen grejer till veckan därpå också. Plugga plugga pluggaaa.
Idag har jag jobbat och svettats. Det är outhärdligt varmt på Mekka och väldigt lite folk. Nu ska jag dömma Umeå Glimts fotbollsmatch (här snackar vi korpen). De spelar mot Ersboda Tigers, sist jag dömde mot dem så vann Tigers på straffar. Jag är trött.

Helgen

Jag har tagit massor av bilder i helgen så det är svårt att välja ut vilka jag ska lägga upp här på bloggen. Först och främst - 1årsdagen. Det blev jättelyckad och god mat, allt var supermysigt och trevligt!

1-ÅRS DAGEN S OCH A




VATTENPIPAKVÄLL MED S OCH SIS



+ GLASS I KVÄLLSSOLEN



MYS I PARKEN




Valborg

Några småbilder från Valborg. Var först och grillade hos Julia, sen for jag hem till sjuka S.


Observera Filips snygga naglar, de matchade burken!

image104
Fin himmel va?

Underbart!

Åh vilket härligt väder!
Glass, glajor, kärlek och sol.

Pictures

image96
image97image98
Body från Gina
Chinos från Åhléns
Nya skor från Din sko
Klocka från Västerås

1 maj

Nytt år=
Nya förutsättningar
Nya mål
Nya drömmar

Grattis på 1-årsdagen min ÄLSKADE!

Din för evigt, Sebastian


Idag har vi ränt runt och köpt mat, hälsat på S släktingar och fixat med deras däckbyte på bilen. Vi har sett polisen stoppat två bilar och suttit i bilen under en guldtvätt på statoil. Det har hänt mycket idag. Nu ska vi ta ett bad i hans jaccuzzi och äta en liten förrätt. Middagen blir senare. Vi har handlat massa så till middag blir det inbakad fläskfilé med kroketter och till efterrätt min specialité och favorit, glass med varma hallon, maränger och vispad grädde som vispats med hallon och vit choklad.

1 års natt

1 år den första maj. Fick nyss fina rosor av min man.
Nu ska vi mysa
älskar dig

RSS 2.0