På promenad, genom stan.

Promenerade hem från mitt hjärta ikväller. På vägen hem lyste solen, även om klockan var sent. Jag älskar Norrlandssolen. På vägen plockade jag lite blommor.


Älskar, älskar inte, Älskar!





Klipp.

Idag har jag klippt mig. Så underbart skönt. Jag skäms nästa för att säga när jag klippte mig senast, ungefär 8 månader sedan. Mitt hår var rena rama risbusken så nu har det fixats till. Har klippt upp det sjukt mycket och tunnat ut det ännu mera. Nu har jag bara en liten, liten toffs. Åh så underbart. Jag har också fyndat en stooor snygg väska för 199:-, var tvungen att köpa den även om jag ska spara pengar. Det var kärlek vid första ögonkastet. Sedan har jag handlat lite småsaker för resan.
Såhär såg jag ut idag, innan klippet.

Linne - Cheap Monday
Kjol - Indiska
Skinnjacka - Elvine
Väska - Köpt i västerås
Gladiatorskor - H&M
Armband - Ur & Penn


Vi gick och fikade. Här är jag med mitt nya fräscha hår.

This is my new bag. Jag får någon slags Miu Miu känsla typ.



Väl hemma.

LYCKA

Lycka. Ren lycka. Vi vann matchen. 6 raka segrar. Galet bra. Det var en sjukt tuff match, och jag lovar att jag har ont i hela kroppen. Men ack så bra vi var. Vi vann med 2-1 och spelade sisådär. Det här är nog den skönaste vinsten jag har varit med om. LYCKA. Bra jobbat tjejer. I love you! VI är bäst.

Nu är det sommarlov för oss fotbollstjejer, men vi är snart tillbaka och spelar UFF. Då ska vi fan i mig ta hem skiten.

Spice up your life



Nu är det seriefinal som gäller. Mariehem vs UIK. Det här är årets viktigaste match, så därför taggar vi upp med real music. Detta kommer vara det vi springer och taggar till. Vi kommer vara hetare än någonsin.

1 2 3







Jag har a thing för ryggar. Det är så vackert

Tröja från HM
Kjol från Gina
Armband - Kyss johanna

Snart..

Är det dags för Arvikafestivalen. Är nådigt taggad. De har lovat jättefint väder, och vad vore inte bättre än att se Håkan i kvällssolen med sina nära och kära? Det kommer bli underbart. Helst torsdagen. Eller det borde bli bäst då eftersom alla grymma artister spelar då. Markus Krunegård, Familjen, SMK, Håkan Hellström, The Kooks, Robyn! På tisdagkväll åker vi. Vi har hyrt en buss som ska ta oss dit. Resan beräknas ta sisådär 12 timmar. Drygt, men kommer bli massa av stämning. Plus att min dröm att så Kooks går i uppfyllelse.

Ooh la säger jag.
 

a

Bloggtoppen.se

Rosigt







Klänning (omsydd kjol) - Second hand
Skärp - Second hand
Hela paketet gick på sädär 20 kr.


Mi amour, tu est tres belle et j'taime

Sebastian är den finaste jag har.


Jobb, jobb. Jag jobbar hela tiden känns det som. Små, korta, intensiva pass som tär på en. Jag går runt med huvudvärk. Är uppe sent och sover länge, jobbar, äter. Jobbar på Mekka och ska på lördag och måndag också jobba på Noréngruppen. På detta är det träningar tis,ons,tors match söndag. Viktig match söndag också. Sen bio med mamma och syster. Sen hinna leva livet. MEN efter regn kommer solsken. Nästa tisdag, om 6 dagar far vi till arvikafestivalen. Jag ler, ler och ler. Kooks om 8 dagar. DÅ är livet underbart.

Nu tyskland - turkiet. Heja turkar!

Nicke nyfiken

Jag vet inte om det här kommer fungera så bra, men det är värt ett försök? Eftersom det här är min blogg så vet ni så mycket mer om mig, men jag vet INGENTING om er. Vem är ni som läser min blogg? Och varför gör ni det? Jag vet ju hur många läsare jag har och det är bara en pytteliten del av er som kommenterar. Skulle ni inte kunna lägga en kommentar så får jag veta vem ni är? Att kommentera är inte så svårt, plus att det är roligare.

Sesam, öppna er!


Det här är jag. Jag vill se sliten ut, för snart ska jag jobba. Det här är jag. Jag heter Amanda och är 17 år. Jag bor i Umeå
och är allsidig av mig. Ena dagen sänder jag radio och älskar musik. Andra dagen spelar jag fotboll och är arg och hård. Den tredje dagen älskar jag min pojkvän S och säger fina saker. Den fjärde dagen dansar jag och är galen. Den femte dagen bloggar jag om ytligheter och är motsatsen till en tjej i smutsiga fotbollskläder och illaluktande benskydd. Den sjätte dagen ler jag och älskar mitt liv. Den sjunde dagen gråter jag över allt och tycker allt suger. Jag kan hålla på såhär hur länge sedan, för det är livet. Det är många olika dagar.

Rosa, Orange, Rosa, Orange.


Just a little note

Carrie Bradshaw: What makes you think something bad is gonna happen?
Charlotte York: Because! Nobody gets everything they want! Look at you, look at Miranda. You're good people and you two both got shafted. I'm so happy and... something bad is going to happen.
Carrie Bradshaw: Sweetie, you shit your pants this year. I think you're done.

Mariehem SK

Vi är ju bara för sköna. Fem raka nu. På söndag är det "seriefinal" kan man kalla det. Vi spelar mot UIK som ligger tätt efter oss med en förlorad match och fyra vunna. Vi har även bättre målskillnad. Fyfan vad vi e braaa! 6-0 igår var inte heller så tokigt. Inte heller så tokigt att näta och assa.


SATC

Åh jag börjar typ gråta.


OBS OBS. Varning! Känsliga personer, titta ej.

Jag har städat mitt tangentbord. Otroligt snuskigt faktiskt. Lyfte på alla tangenter och möttes av lite av varje. Smuts och dylikt, men även mat och hår. Puss
FÖRE


EFTER

Igår


Jag har nya skor från H&M. Ett par vita tygskor som jag länge velat ha. 129:-


Tröja - H&M
Jeans - Bikbok
Jeansjacka - Second hand
Väska - Second hand


Ny ring från Åhléns.

Fabulous

SATC-premiären!!! jag säger bara det. Den bästa filmen jag sett i hela mitt liv, och det är ingen överdrift. Efter fem minuter i filmen visste jag, det här är underbart. Sex and the city må vara guds serie. Det är helt otroligt bra och vackert. Tårarna rann om vart annat. Jag kan inte beskriva känslan. I want mooore!! Jag och mamma har redan bestämt att i veckan ska vi gå och se den, jag måste se den igen. Samantha Jones säger jag bara, vilken kvinna! I love her. Så otroligt härlig och skön. Och kläderna. Mmhh. Allt är underbart. En klockren 5a får den av mig, Amanda. Ingen trea som alla andra gav. Jag vill ha mer, två och en halv timme räckte inte. Det är kärlek. Mr Big! Det är kärlek.


Magi. Magi. Magi. Magiskt

Midsommar

Midsommar spenderade jag som sagt med S släktingar. Det var jättetrevligt. Vi fikade (a lot) och myste på. De hade en jättesöt chihuahua som vi tog beslag på och gullade med. S syster har jättemycket fina bilder på den som jag ska försöka få, men några bilder fångade jag. I alla fall så grillades det god mat och bakades goda efterrätter. Jordgubbstårta, mums! Sedan såg vi fotbollen, Turkiet - Kroatien! Jag säger bara, vilken jäääkla match. Den häftigaste matchen på länge. Det var en helt galen match faktiskt. Go turkar!


Sebastian med hunden Milla (otroligt söt va?) och hans systrar Isabell och Nathalie!


När vi gick hem var himlen sjukt fin. En midsommarnattsdröm


Dagarna

De senaste dagarna har jag spenderat hos S. I onsdags fyllde min vän Maja 18år och hade fest. Det blev en väldigt lyckad en, förutom att Sverige förlorade, vilket var otroligt deppigt.

Såhär såg jag ut när jag var färdigklädd och sminkad.

Men sen gjorde min syster fina flätor på mig.

Slutresultat!


Jag hade samma klänning på Majas fest och på midsommar. Tråkigt, jag vet men jag hade egentligen tänkt ha klänningen jag sydde till från kupan, men jag hade ingen passande BH, så det fick bli min sommardröm från JC.




Jag tog typ tre bilder på festen pga min kamera dog, men det var trevligt!

En midsommarnattsdröm

Idag är det midsommar och regnet öser ner. Deppigt! Jag skulle egentligen följa med S familj till Gammlia där vi skulle fika, men regnet hindrar oss. Igår var jag med S och hans syster på kupan och fyndade. Jag köpte en kjol som jag ska använda som tubklänning och två skärp. S köpte ett par shorts, allt detta för 35 ynka kronor. Idag har jag och lili sytt om kjolen så den är lite kortare, den blev fin. Lili sydde upp en kjol som hon hittat på vinden. Jättefint! 

Imorgon ska jag gå med vännerna på SATC premiären. Hoppas den är lika bra som alla säger. Uppdaterar senare med bilder osv. Ha en bra midsommar. 


Uppdatering

Har inte varit inne på ett tag. Det har varit fullt upp med roligheter. Iförrgår firade vi min vän Jacob genom att hyra bastuflotten på nydalasjön. Jättemysigt. Vi badade, åt jordgubbar och bastade.



En väldigt vacker kväll. Vi hade tur med vädret!

Igår var jag på stan med Anna och åt Sushilunch. Väldigt gott enligt mig, men Anna är sisådär kär i sushi, men igår åt hon nästan upp allt och fick inte spyreflexer. Bra jobbat! Vi kollade lite i affärer till Anna for hem. Då hookade jag upp med Linn och Tyra. Jag shoppade en del. Bilder kommer senare. På kvällen for jag och Linn till hennes brorsas hus och lagade mat med Frida och Malin. Jättemysigt. Sen såg vi nån läbbig vampyrfilm och åt godis, kakor, popcorn, chips, allt you name it. Sedan spelade jag och Linn eyetoy och sov.


Crazyyyy moment

Spotted. Syster and fossi erases their Apberget and starts a new life.

Jag har gjort det!!! I'm fucking mature. Jag har tagit bort min apberget som jag så länge haft. Den har följt med mig i vått och torrt. Mitt användarnamn, syster har jag fått höra många gånger. Jag var liksom känd på communityn. Jag var Syster. Hon som hade så jävla många gästboksinlägg. Jo, jag var faktiskt med på en video på apberget.se en gång där de visade en bild på mig för att jag var en av de med flest gbinlägg. Det är farao stort. Nu har jag i alla fall tagit bort den. Med stöd av en kompis. Känns konstigt och bra. Det var på tiden. Jag var fan apberget själv. Det är större än ni någonsin kommer fatta. Jag kommer ihåg när jag tog bort min Lunarstorm, jag var först bland mina vänner då, men det här är större. Way much större.

Följ vår trend. Ta bort era apbergare. Det finns mer att göra. Bättre saker. Följ bloggar och använd msn. Eller varför inte telefon. Eller kanske bäst av allt, ses i verkligheten?

A step to a better life.
You know you love me.
XOXO
Gossip sister girl

Slit och kul

Det lönar sig när man sliter. I helgen har jag jobbat. Dock har det varit jättelugnt och nästan inga kunder. Nu ska jag inte jobba förren om en vecka. Nu i veckan händer många roliga saker som jag har förtjänat. Ikväll efter jobbet lirade jag fotboll med grabbarna i Umeå Glimt (S korpenlag) och vi spelade mot några inbitna fotbollsklass äldre pojkar. Vi var väldigt duktig. Jag var den enda tjejen, eller damen som jag blev kallad på plan. 2-1 till dem slutade matchen, men vi borde ha vunnit.

Veckan bjuder på mycket partaj med vännerna och midsommar. God grillad mat? Jag tror jag ska fara till stugan, känns mysigt att vara där på midsommar.  På onsdag fyller Majsen 18 bast och då ska vi fira med fest och fotboll. Sverige - Ryssland. Efter det blir det som sagt jobb en vecka, sen bär det av till efterlängtade Arvika. Very much fun.

Nu är jag trött, sliten och imorgon ska jag vara barnvakt. Jag tror snart jag ska sova. Det är en dag imorgon också.

På rosa moln svävar jag omkring.

Himlen blev ännu finare senare in på natten. Den brann. När jag drog för rullgardinen när jag skulle sova lyste det rosa in igenom och mitt rum fick en mörk/rosa skiftande färg. Vackert.


Vy från mitt rumsfönster. Pretty beautiful night, right?

På rosa moln svävar jag omkring och jag njuter av alla vackra ting. Och jag tänker aldrig mer komma ner, tänker stanna här, för evigt evigt evigt. Om du vill vara med är det bara att räkna till tre, så kommer jag och hämtar dig och vi får det, så trevligt trevligt trevligt.

Nostalgi

Hjärtballong.


you know, btvatd

Regnmoln

Bilder från mitt rumsfönster.




Jag sitter vid datorn såhär sent en lördagskväll. Himlen är lite rosa, men ändå mörk. Regnmoln. När jag cyklade hem från mina vänner och såg den mörka himlen förstod jag att vi väntade regn. Nu droppar regnet på min fönsterruta. Jag gillar det. Regn är mysigt. Helst på sommarnätter. När man sitter vid datorn och pratar skit med någon speciell person och lyssnar på mysiga låtar som påminner om något gott. Då ler jag. Nu ler jag. Regn, regna på. Himlen skymtar i en rosa färg och det betyder att det blir lite bättre väder imorgon. Och det får regnet att vara ännu bättre.

Snurr.



Jag har en snurrad frisyr idag.
Snurra du min värld

Serieledning, ofcourse

Det är klart vi briljerar i serien? Vi vann igår med 6-1 och jag tyckte inte alls vi spelade bra, eller ingen tyckte det. Då tänker ni säkert, hur kan ni vinna med 6-1 om ni spelar sämst? och jag har faktiskt inget bra svar, vi är bara Mariehem SK helt enkelt. Nu har jag träningsvärk i rumpan och ska snart dra iväg och tjäna kosingen på Mekka. Det var länge sedan jag jobbade nu. Undra om det kommer vara mycket folk idag med tanke på det äntligen(!!) fina vädret. Det är klart det ska vara soligt när jag ska stå inne och svettas.

Igårkväll umgicks jag med gammal vän. Alltid lika trevligt. Sena sommarnätter med fika och prat är det bästa.

Fotboll

Ikväll är det match mot Hörnefors. En tjej, Maja som jobbar på mitt jobb spelar i det laget så det ska bli kul att möta dem. Jag är taggad. Vi måste vinna. Vi har vunnit alla matcher än så länge i serien. Nu jäklar tjejer. Vi är grymmast. 

Heja heja oss.

Hihi

Min vän Maja är så finurlig. Hon fyller 18 år nästa vecka, (18 bast, inte kasst) och har därför börjat planera en födelsedagsfekke. Wiho, lät spännande när jag läste inbjudan. Jag tror jag ska ha min nya fina sommarklänning då. Hoppas, hoppas det är fint väder.

Idag har jag:
Haft tvättid och tvättat alla smutsiga kläder + fotbollsgrejer
Städat mitt rum (dammtorkat osv)
Städat toaletten

Idag ska jag:
Träna, match imorgon mot Hörnefors.
Städa garran?

Första dagen på sommarlov. Inget bra väder, och ingen sommarkänsla. Hm. Jag tror jag ska städa min garderob också. Måste slänga bort massa skit och försöka ordna upp det bättre. Har mest vinterkläder men de får ligga längst bak i garderoben nu.

Everybody say Obbola

Drar till Obban och sover hos Linn med Frida och Malin H. Vi ska ha vår egen fest eftersom det är så mycket ös i Umeå... Haha. Tjejkvällar är de bästa kvällarna.

Adios amigos

Förresten, I miss you med Billie the vision från nya skivan är fan den bästa låten på länge.

Holiday

För vi har tagit studenteeeeen!!! Nä juste. Det är ju ett år kvar. Det hade jag glömt, fick ju inte alls höra det tusen gånger idag? Jo. Det fick vi. Studenterna sjöng ett år kvar, ungefär tusen gånger idag, men det fick mig att längta ännu mer. Nästa år är det våran tur, och vi ska fan äga hela studenten, visst AR06A?

Efter avslutningen på skolan for ett gäng från klassen till Frida och fikade tårta som hennes snälla mamma bakat, jättemysigt! Sen drog några av oss och kollade på studentflaken på stan. Ikväll ska vi väl styra upp fest eller nått? Jag gillar mina klassvänner.


Jag fick ha tights för att det var så kallt.
Förstörde lite av min klänning som jag planerat att vara barbent i.






Yey

Sverige vann och imorgon är det skolavslutning. punkt. Det kommer regna läste jag på SMHI, och jag är nådigt less på vädret. Hur ska det gå att gå barbent? Kallt.

Förresten. Hade en riktigt jobbig fotbollsträning idag, men som Anders säger. Vi kommer äga allt. Den här kondisen hade inte guif, och inget annat lag. Vi är fan heta nowadays.

Pussa Carina

Min faster Carina är så snäll. Mathilda går ut nian imorgon och fick därför lite presenter. Då var faster så snäll så jag fick också två små söta presenter. På paketet var det en lapp som det stod "Kyss Johanna" på och jag blev genast superglad. Jag öppnade och fick två sjukt snygga armband från kyss johanna. Underbara budskapsarmband. Tack tack tack faster! Du är bäst. Jag kan inte sluta pilla på de fina silverlänkarna.

Idag har jag också fått min efterlängtade Billie skiva som också är underbar. Förresten, om två dagar går jag ut tvåan. Wiho. 1 år kvar, tjalalalaa.


Båda armbanden kommer från Kyss Johanna.

I can see it in your eyes


Gammal bild, men ändå mitt öga.

Hemma

Nu är jag hemma på östermalm igen. Stughelgen har varit fin, och slapp. Vi har inte haft nå bra väder så nå bad har det inte blivit. Det har mest blivit guitar hero! men det är kul det med. Badat bastu har jag gjort, mycket skönt, och ätit gott har jag gjort.

Snart är det sommarlov. Känns otroligt. Första gången jag blev riktigt taggad på Arvika var nu i helgen när vi satt och pratade om festivaler och minnen. Sjukt att jag ska se The kooks? Åh. Jag är kortfattad nu, har inte så mycket att säga just.

TAGGA SOMMAR.

Stugan

Hej och hå lunka på. Gudars så trött jag är i benen. Det blev vinst mot bajsguif. 4-2. Skööönt! De var tuffa men vi vann och leder solklart div 5. Skönt med 3 vinster irad nu. Bra tjejor!

Imorgon på morgonen åker jag till stugan och kommer hem någon gång på söndag. Galet så skönt. Dock lite tråkigt att de har lovat dåligt väder, men jag ska bada i havet! Det är dags för första doppet nu känner jag. Vår stuga har blivit så fin och är äntligen klar. Jag planerar att ta en springtur och sedan doppa mig i havet och sedan bada bastu. Är det inte livet så säg? Snälla vädergud, låt solen skina och bränna mina ben.

Adios! Ha en trevlig helg så hörs vi.


/Amanda


33

Idag är det verkligen stekhett. Det är utomlandsvärme och jag njuter, typ 33 grader. Jag har shoppat lös sommarkläder idag, och så fick jag MVG i idrott! Ikväll är det match mot bajsguif och vi måste krossa. De ligger tvåa efter oss i serien. Kommer bli svettigt...


Barbent i solen idag. Jag och S köpte ben&jerrys. Nytt fint armband med rosett.

S är snygg på HM

Provar kläder med syskonen W. Seb har såriga knän.




1.Tunika från Vila
2. Blommig klänning från Vila
3. Blommig längre klänning från JC
4. Söt vit kjol med fickor från JC's barnavdelning
5. Små söta sandaler från H&M
6. Armband från H&M (rea, 5:- st)


En vän med en bil

I'm happy. Really happy. Sommar. Bad. Sol. Glass. Vänner. Kärlek. Solglasögon. Gräs. Doft. Blommor. Håkan. Musik. Lycka. Skratt. Tårar. Mygg. Sår på knän. Fotboll. Himmel. Tält. Fest. Dans. Festival. Hopp. Sommarnatt. Familj. Stuga. Bastu. Havet. Spel. Jeansshorts. Klänning.

Jag ramlar dåliga gatan fram

Förresten. Håkan Hellström, han gör en ALLTID glad. Alltid alltid alltid. Jag lever, lever, lever, lever. Jag lever mer än någonsin med HH högt strömmande ur högtalarna och när jag dansar.

Nicole, vill du komma och dansa och hoppa med mig snart? Jag kom och tänka på det idag när jag satt i bilen och "En vän med en bil" började spelas på P3. Fucking underbart enligt mig.


PUMP UP

SÄTT PÅ JÄTTEHÖG MUSIK. Basen måste pumpa! Beaten är bäst. Sånt här gör en glad. Och taggad.

GH

Första gången jag lirade guitar hero, jag känner mig som en rockstarrr. Vi har fått ett playstation och massa roliga spel av my parents. Vi har fyra olika guitar hero så nu ska jag öva. I helgen ska jag bara mysa på i stugan, bada bastu, bada i havet och spela spel med familjen. Det behövs. Familjen är bäst nu. Vi behöver varandra. Jag älskar livet. Jag hatar döden. Jag har fått ny inställning till livet. Det kanske låter konstigt, men det har jag. Idag har jag varit med mamma och pappa, solat i stugan, ätit billig-nästan-gratis-frenchkorv med cola. Jag älskar er. Nu är jag omotiverad på träning, vill ligga hemma och spela tv-spel eller se på gossip girl som jag laddat hem.

rip

p.u.n.k.t.

Jag vill vara positiv men det går inte. Jag vill hellre gå och lägga mig på golvet och höra dig snarka. Imorgon kommer vara en lång och tråkig dag. Även om jag är ledig och solen lär skina. Det kommer vara bajs ändå.


BENSON, jag och S!

Tears in heaven


Vår hund Benson är den bästa av allt.
I hundhimlen finns jättemycket ben och polly, din favoritchoklad.
Det finns massa hundtjejer också.
Och sköna hundkojor med mjuka kuddar.

Sommarlov.

Är jag konstig och onormal om jag säger att jag har ångest över att få lov? Ni må tycka att jag är knäpp när jag säger att jag redan är stressad över nästa termin. Jag har ångest därför att det är så mycket jag vill göra och vill att det ska bli bra, men samtidigt vet man att det kanske inte riktigt blir "the best summer ever". En sak som är säker är Arvika festivalen och det är redan klart och betalt, men annars då? Jag kanske är konstig ändå..

Skolan är väldigt ovärd nu. Jag har först en lektion på morgonen sen en lektion i slutet av dagen. Motiverat? Nej. Imorgon är jag totalt ledig. På onsdag tror jag inte jag har någon lektion. Nä, faktiskt så har jag ingen, så då är jag också ledig. På torsdag har jag kanske historia, jag vet inte? och idrott sista lektionen, inget mer. På fredag är det nationaldagen så då är vi också lediga. Det är sommarlov nu, fast det inte riktigt ÄR det officiellt. Jobbigt enligt mig.

Nu är jag sugen på att jobba och få en riktigt fet lön som jag ska spendera på en resa till Götet och shoppa ihjäl mig. Gå på lissan och äta glass. Mums

IOGT-NTO

Idag har jag jobbat som telefonförsäljare. Det är både roligt och tråkigt. Det är kul när det är roliga människor och när man får sålt saker. Det är tråkigt när de är dumma. Jag hade både roligt och tråkigt idag. På min första dag.


Vi är telefonförsäljare.

Nu är jag sjukt trött. Och mår illa efter allt prat. Nu ska jag bada. Hejdå

Jag förlorade min cykel med hittade en guldig hatt

Igårnatt blev min älskade cykel stulen. Min fin fin fina och nya cykel vid namn tupac. Vem har tagit du svart/guldiga cykel? Kom tillbaka. När jag sedan gick i min sorg fann jag en guldig hatt. Det kändes som en magisk hatt. Jag blev då otroligt fager i den, och in partymood. Nu vill jag ha tillbaka min cykel.  Den kostade betydligt mer än den guldiga plasthatten vars prismärke satt kvar, 32:-


Här är min guldiga hatt i massor av olika färger.

Ge tillbaka min cykel.

RSS 2.0