Sunshine

Hej och hå. Nu ska jag och S sova för vi ska upp tidigt och lämna min hund hos S som ska vara hundvakt och sen ska vi skjutsa guldklimpen till skolan.

Förlåt alla jag inte sagt hejdå till... smsa gärna. Nu bär det av till fjärran länder
Adios amigos (spanskan igen!!)

We're going to... puerto rico

Nanana. Imorgon far vi till Stockholm för att på fredagmorgon kl.07.00 åka till Kanarieöarna. Nu håller la familia (måste öva mina spanskakunskaper he-he) på att packar. Jag hatar att packa och känner att det bara blir för mycket och blä bara. Jag fixar det där imorrn...

Ikväll ska S sova här och vi ska mysa hela natten. Jag kommer sakna honom men desto bättre sen. Hihi på tisdagen efter vi kommer hem fyller jag år och veckan efter det blir det påsklov och då bär det av mot Fjälls och gällivare. Åh vad mycket jag har att se framemot. På lördag firar jag och S 10 månader men då är jag borta, såå. PUSS

Hare gött här hemma i snöslasket.

image5

Det är här jag kommer vara den kommande veckan. 8)

Holiday

Idag är det sista skoldagen innan sportlov. Jag är så sjukt taggad. Hatar att stiga upp på mornarna för att sedan gå till skolan. Ännu värre idag när det är sånt här skitväder. Jag har packat ner mina fina somriga kläder. Idag orkar jag inte med dagen, så jag har satt på mig den röda, mysiga tröjan jag fick av S (jag som inte ens klär i rött)..

Nu rang(jag säger så ja) S så jag måste springa och möta han, sen ska vi mötas av Midgårdsskolans korridorer.

XOXO

En kul grej - jag har börjat packa till Spanien. Tog fram sommarkläder och skor idag. We vilken känsla! Underbart att få spatsera runt i Puerto rico med sand mellan tårna och brunbrända ben, med ett par flipflops på sina nyfilade och naglar-målade-i-nån-läcker-färg fossingar. Jag och S var på nyöppnade Rut m.fl idag och jag köpte mig ett billigt linne och en sjal, i grönt faktiskt. Jag brukar inte klä i grönt, men färgklickar är kul, och det blir nog bra på Spain.

Jag var nyss och hälsade på i min mans pappas nya lägenhet. Den kommer bli otroligt fräck. Jag och hans lillasyster såg Gossip girl och det bara skvallrades överallt. Åh vad jag tycker om dig, kommer sakna dig lite... eller mycket, men desto bättre när jag kommer hem.

Imorgon är det sista skoldagen innan lovet. känns ju inte för dåligt alltså. Nu ska jag slå igång förra veckans oth och bara njuta av natten.


image4


Baj baj 100%

Ikväll var det sista radioprogramet för mig och Anna, forever maybe. Det känns sorgligt, men samtidigt skönt med tanke på tidsbristen. Jag kommer sakna alla mysiga stunder med Anna framför mixerbordet, när vi fikat, snackat, dansat, sjungit och chillat med Perishers.

KVÄLLENS PROGRAM
100% hejdå
01 Snook - Snook svett och tårar
02 Mando Diao - Long before rock n' roll
03 Tiger Lou - You can't say no to me
04 Slagsmålsklubben - Rakade ögonbryn skall det va
05 The Perishers - Nothing like you and I
06 Salem al Fakir feat. Axwell & Sebastian Ingrosso - It´s true
07 Håkan Hellström - Det är så jag säger det
08 Florence Valentin - Hopplös
09 Sahara Hotnight - Puppy
10 Caesars - Jerk it out
11 Shout out louds - Tonight I have to leave it
12 The Ark - It takes a fool to remain sane
13 Melody Club - Palace station
14 Petter - God damn it (100% jingel)

LyXele

När jag var liten, eller yngre och i min fjortistid, då skrev jag alltid Lycksele med X för det var mycket häftigare. I helgen var vi i Lyxele och spelade fotboll. Vi spelade 4 matcher i gruppen och vann 3 och spelade lika en. Vi var skitduktiga och spelade finare än någonsin. Det var bla mot division 3 lag, så det var ju grymt att vinna. Vi gick vidare och skulle spela semi mot ett fruktat Betsele lag med bla en UIK spelare...... Vi höll igen och spelade rätt bra, hade några mål chanser men fick ej in bollen. Det slutade lika och blev straffar. Hemska, hemska straffar. Vi förlorade på sudden, jag missade min straff. Blä vad drygt. VI spelade senare match om tredjepris och kammade hem bronset. Ack att vi inte vann, men gud så bra spelat tjejer!

Nu taggar jag att gå till division 5 och leka lite. hehe

Dagen har varit slitig. Jag är sjukt less på skolan och vill bara få lov och åka bort. Imorgon ska bajs svenskan in och jag känner mig stressad. Skriver om Symbolismen och August Strindberg.... Någon som har nått smart om honom, och hur han har påverkat litteraturen idag?

Idag bakade jag och S en kladdkaka. Senare på kvällen åt familjen den och firade min pappa som fyller år när vi är borta. Av oss flickor fick han whiskey glas.

Förlåt

Förlåt S för att jag kan vara en sån idiot ibland. Jag tycker om dig mest även om jag är knasig sometimes. Snart kommer du hit och då ska du få världens största kram. Du är nog den underbaraste människan på denna planet.

Nu håller jag på att småpackar till ligan. Jag hatar att packa men nu ska det väl funka, inte så mycket mer än fotbollsgrejer att ta med sig. Bussen går ikväll klockan 20.05. Jag har fyllt på min mobil med 200:- så nu har jag gratis sms, det är bara att smsa så svarar jag -hehe-.

Ha en grejt helg. Det ska jag ha. Ska lyssna på denna i helgen jag


I'm spinning around

Det blev inte step, utan spinning istället, vilket var SVETTIGT och kul. Jag tror aldrig jag har svettats så mycket, inte mitt lag heller. Vi kämpade på som vettvillingar och diggade till musiken. Det här var nog det roligaste träningspasset på värkstan faktiskt. Musiken var bra, ledaren var skön och laget ÄR skönt. Ih nu börjar det pirra för imorgon också. Vi har delat upp laget i två mindre lag, ett är med de yngre spelarna och ett med de äldre. Mitt lag har match först på lördag klockan 15 någon gång, medan det andra laget har flera matcher under fredag natt. Det roliga med tjejligan är att man spelar hela nätterna, ibland klockan 01.00 och ibland runt 3-4! sjukt roligt.

För att jag är på bra humör igen så ska jag länka denna underbart sköna låt för er. Ha en bra kväll

http://youtube.com/watch?v=S97JJP2q7ws

Haha, Alva

Min lillasyster Alva är så gullig. Idag när vi satt och åt så pratade vi om när unga tjejer får barn då uttryckte hon sig såhär, allvetaren:
- Men varför ska man lugga med killar när man är så ung? ....
Och varför använder man inte kondom?


Haha, hon har sett på vänner och lärt sig vad kondom är. Hon frågade mig när hon tittade på det vad en kondon var...

Nyss kom hon in på mitt rum efter hon pratat ett telefonsamtal med hennes tjejkompis.
- Amanda, Amanda!! vet du, det här är min lyckligaste dag. Jag pratade nyss med Caroline i telefon och hon hade pratat med Anders (Alvas kärlek, Lundin heter han i efternamn också, ha-ha) och hon hade frågat honom och han ville bli ihop med mig, och så hade hon tjatat jättelänge och sagt snälla, snälla, snälla. Och tillslut hade han sagt ja, ja. Så nu har han ju typ sagt det, så nu är vi ihop. Så imorgon ska vi vara med han och ha jättekul.

Haha. Vad roligt det var när man var liten med sånt där bus

image3
Det här är Alva, en söt liten krabat på 10-år som jag beundrar.

Hejdå torsdag

Idag är det torsdag och det betyder jobbigt. Torsdagen är verkligen en jobbig dag för oss bortskämda AR2A elever. Vi flyter som på annars, men idag är det en tung dag, börjar tidigt slutar sent och har en massa jäkla lektioner. Nu är i alla fall den här torsdagen bortgjord och det var förövrigt min sista torsdag innan lovet. Jag far ju på torsdag morgon till Stockholm så!

Jag har haft en rätt dålig dag, har varit irriterad och trött. Jag är alltid trött nuförtiden känns det som. Har lämnat in mitt historia arbete idag, skönt att ha det ur luften. Nu är det bara svenskan kvar som ska in på tisdag, sen är det lov. Lovet kommer dock innehålla min engelska bok, men den får jag läsa på la playa.

Idag har vi åkt längdskidor på idrotten och nu ska jag fara på step up och core. Fick veta igår att vi fått en ny träning på nolia (5 träningar i veckan med fotbollen), den är klockan 19.00-20.00 på fredagkvällar, hoff vad jobbigt. Men... Träning ger färdighet och till sommaren ska vi kicka ass med laget. Imorgon med för den delen, tjejligan here we come.

image2
En bild på mitt kära lag när vi vandrade efter drottninggatan i Januari får representera dagens kärlek.

Utmattad

Gud vad jag är utmattad, trött och sliten efter denna långa dag. Långa och roliga! Ni kanske undrar hur det gick på beep-testet? JO, bättre faktiskt, höjde mig med 0.8 (8 längder) vilket är rätt okej. Ni som inte förstår er på ett beep-test, det är alltså ett special utformat konditionstest för fotbollsspelare. Man springer en sträcka  fram och tillbaka på 20 meter.  En 20 meters sträcka ger 0.1 sen nästa 0.2 osv, man springer så många sträckor man hinner på en minut, sen blir det nästa nivå, alltså 1.0, i början hinner man väl 5 sträckor på en minut, sen ökar tempot och man hinner kanske 10 sträckor på en minut osv. JOBBIGT!!!!

Nu sitter jag här i sängen medan mina systrar dansar till en nybränd skiva. Mathilda ska försöka lära Alva att dansa street-dance, så det dunkar här hemma. Jag ska snart göra en tradera tror jag, försöka sälja lite grejor.

Snart är det natti i think


"Nu ska jag fetåka"

Dagen i Agnäsbacken var väldigt skön. Det var varmt men dock inte så mycket sol. Fikat var riktigt gött och sällskapet med. Backarna var sisådär, isfläckar på en del ställen, men ack så skönt att åka.

Nu är det bara fem skoldagar kvar för mig, innan det bär av mot varmare stränder. Medan jag solar med en glass i handen så ska S sköta min hund, lättförtjänta pengar för honom!

Jag taggar tjejligan i helgen, jag hoppas på ett bra lag och VINST!! vi har träning om en halv timme och ska köra älsklings beep-testet. Jag har bestämt att slå mitt förra rekord, vi får se hur det går. Informerar om det senare, iaf om det gick bra....

Idag när jag var ute och gick med Benson(min hund) hände det en rolig grej, han satt och bajsade när en liten pojke och hans mamma gick förbi. De gick bakom mig och jag hörde ett "ioouäk, det där är pappa" av lillpojken, men jag fattade inte riktigt vad han menade. När de senare gick förbi mig och jag såg vad pojken sysslade med så pekade han på alla bajskorvar runt omkring han och menade att högarna var hans egen far. Underligt, men kul!

Önska mig lycka till på Beepet. (Det gör mig gott att se var min kondition ligger, inför min och mammas tävling!)

0.1 - 0.2 - 0.3 - 0.4 ....... Nästa nivå 1.0 WEY

Att springa.. och vinna?

Igår antog jag mig en utmaning, inte en liten utmaning utan en på 2 mil som innebär svett, blod, säkert lite tårar och fula gympadojjer. Det är alltså mamma vs. dottertävling jag snackar om. Hon utmanar mig att springa halvmaran mot henne i augusti-september. En sträcka på 2,195 mil alltså, PJUH svettigt låter det va? men.... Det är så att om jag vinner, (som hon uppenbarligen tvivlar på att jag gör) så blir jag lycklig ägare av 20.000 kronor!!! Japp, 20 lakan straight done the pocket. Låter lockande va? måste nu bara lägga upp löpträning på schemat.

Sitter och myser i sängen med laptopen, Alva sitter brevid mig och läser en bok. Snart börjar Gossip girl och sen är det Gynning, men emellan det ska jag klämma in en prommis med hunden.

Adios (kärleksmumsen blev helt OK)

Hard work, work

Hellu!
Idag har jag slitit på. Först steg jag och S (hihi) upp och for en timme tidigare till skolan. Detta för att jobba med historian. Jag möttes upp av en morgonpigg och flitig Linn, vi kämpade på med vårat historia arbete om kvinnlig könsstympning. Vi hade egentligen bara en lektion mellan kl. 12-13 men jag stannade till 14.30 ungefär och jobbade på. Skrev en sida på svenskan också, bläddrade lite i den ..underbara.. "Källan" (litteraturhistoriens bibel)

Efter skolan promenerade jag och S och köpte oss varsin glass. Det var vi förtjänta av. Ikväll ska jag och Mattan baka kärleksmums är det tänkt, de ska jag ha med på utflykten imorgon.

Livet rullar på nu faktiskt, skolan gick bra idag, imorgon är det frilufsdag = agnäs, hoppas på sol, i helgen är det fotbollscup i Lycksele med mina underbara lagkamrater OCH om ynka 10 dagar bär det av mot Puerto Rico, Kanarieöarna.

Hemska, hemska värld

Ta ett djupt andetag

*Andas*
Hej, tja, välkommen, hallå?
Det här är min nya blogg och jag har problem med allt, bestämma mig om jag ska göra en blogg eller inte, välja namn, hur min layout på bloggen ska se ut, vad jag ska ha för rubrik på mitt första inlägg och HUR i helskotta jag ska börja mitt första inlägg.

Jag har så många tankar kring denna blogg att jag nästan bubblar över. Jag läser många andra bloggar och har blivit inspirerad av bla min vän Annas blogg. Jag är väldigt nyfiken på allt som har med en blogg att göra, tex att namnge mina nära och kära med namn som kanske bara en bokstav, det ser så hemlighetsfullt och spännande ut då.

Mer än såhär blir det inte, inte för den här sekunden i alla fall. Jag ska pilla på lite med detta och se vad det leder till.

Adjöken

RSS 2.0