Ume la open

Visst är man stolt umebo när vi har Sveriges största inomhusfestival - Umeå open.

Gårkvällen var sjukt bra. Först åt massa vänner hos Anna som bjöd på pajer i alla dess former. Mycket bra, mycket gott! När klockan drog iväg och det började pirra i dansnerverna hoppade vi på 1:ans buss mot Vasaplan och idun. Kvällen bjöd på Mando Diao som rockade loss. Extra kul i slutet när de tillägnade "Sheepdog" till alla oss som föll genom golvet på Norrlandsoperan förra året. Grymt kul.

Sedan såg jag och Nicole lite The Kills. Vi kärade ner oss i bandets sångare, en grymt snygg tjej som var galet cool. Nicole - klipp lugg!! Sedan dansade vi runt på Klubb Freja, också underbart kul. Och sist, Caesars. Jag är besviken på deras låtval, saknade gamla låtar som Candy kane, She don't mind, Freak flag osv, men kul var det såklart. Jag fick Caesars plektrum, wey!

Nu ska jag iväg på ett 5,5 timmars arbetspass. På grund av detta så kommer jag missa Those Dancing Days, tråkigt! men annars bjuder kvällen på Timo, Afasi & Filthy, Max Peezay, Lykke Li, Adam Tensta m.fl. KUL! Tagga nu.

Fel, fel och åter fel.

Jag tycker recensionen Niccokick fick i dagens tidning var fel. Spelningen var ju grym. Ack vilken stämning. Andreas sång är så underbar och jag är supernöjd. De spelade massa bra låtar, nya som gamla. Familjen var också stämning. Publiken var galen, det var varmt, trångt och sjukt svettigt! Ikväll blir det bla Mando Diao och Caesars. Hoppas på att Mando gör en grym spelning med tanke på att det är deras revange från förra året och golvraset.

Ikväll är det födelsedagsmiddag hos Mrs A. Blir mysigt. Jag hoppas hon spelar massor av Open musik, men även hennes nya Håkan H skiva!

Kvällens låt:
Never seen the light of day - Mando Diao

Love&neon lights

Nu börjar det närma sig. Jag är inte så nöjd med schemat för helgen, men sjukt kul kommer det bli. Jag missar dock Those dancing days på lördag för att jag jobbar till 19.30 och de börjar spela en kvart senare. Lite jobbigt actually.
Min playlist innehåller Niccokick och jag är dö taggad. Ni anar inte hur länge jag velat se dem. Snart ska jag till Julia där tjejerna äter middag. Sen drar vi iväg. We

Juste, mitt nyslingade hår. Det blev okej, inte så jättestor skillnad, lite ljusare bara. Jag tror det kommer bli en bra start på vägen till mitt arbetande för att få ljust hår till sommarn. Idag har jag på mig en blå-svart klänning som jag lånat av min syster plus en guldig satin jacka. Jag kör på utsläppt hår och silvriga naglar.

PUsSSsSs

Magic night

Ikväll är det UO, första dagen som innebär: Niccokick och familjen. Jag hoppas Niccokick spelar I'm hurt, för den är en så känslosam och bra låt. Andra som spelar är Vapnet och Hästpojken. Det är bäddat för en kul kväll.

Just nu sitter jag stilla med en kopp te brevid mig. Jag köpte det nyss på tehörnan, vita rosor heter det. Det är underbart gott, TIPS! 33:- för ett hekto vilket är underbart. Jag försöker att sitta stilla för min syster har gjort några slingor i mitt hår. Jag vet inte hur resultatet kommer bli, men jag hoppas på lite ljusare och att det blir fint.
Idag på stan köpte jag mig en tröja från JC, som jag planerar att ha nån dag här i helgen. Det är en lång vit med svart mönster och snöre där nere, så man drar åt den, den är lång. Jag tror jag ska smälla till med några klatschiga (stavas?) tights, typ rosa. Det blir kul.

Some don't make it through the haze.

Tagg

Hej och hå imorgon äre open! Är taggad som fan! Niccokick imorgon kommer bli wonderful! Familjen ska också bli roligt att se.

Jag är precis hemkommen från ett 6 timmars långt arbetspass. Svettig som jag är ska jag svettas ännu mer för jag har tänkt cykla i mörket till min älskade för att sedan få en god natts sömn. Jag tycker det känns mysigt att cykla, det är rätt behagligt ute och jag taggar att lyssna på musik. Jag hoppas att S syster Nathalie är hemma och är villig att se oth med mig, för hon är på tredje säsongen där var det är grymt spännande.

Nu ska jag gliiida, vi ses imorgon på äpplet!
Kära braiga Niccokick!

Snyft

Igår for vi och kollade på min mobil, som ikket fanns. Snyft jag har ingen ny mobil. Nu får jag gå med min gamla, ruttna och fula.

Gårkvällen bjöd på Star Wars med mariebergarna. Det var trevligt men jag kände mig lite borta med tanke på att jag kom in i mitten av tvåan, men trean såg jag och det var rätt bra.

P.s Jag saknar er, och det är jobbigt att se att vi glider ifrån varandra och jag hatar mig själv för det. ~emo~ Jag hatar att jag inte längre är en del av er, och jag vet inte vad som gick fel, det är nog många faktorer, t.ex. flytt och kärlek.. Nu när jag skriver det här så ser det kanske lätt ut att bara fixa, men det är inte så. Jag hoppas ni förstår lite. För ni är/var mina bästa kompisar.

Hejdå

Iiiih

Iiih! Jag behöver en ny mobil och min syster visade just ett kanonerbjudande i en onoff tidning! En Sony Ericsson w660i för 1399:-, skitbilligt! Den är råsnygg, jag tror jag vill ha en röd. Det fina med den är blommorna som pryder mobilens skal. Jag är skittaggad. Om pappa vill skjutsa mig tror jag att jag kör på ett impulsköp, det är alltid lättast och roligast. Oj så taggad jag blev nu.

image27
Ack så skön. Guldig och fin, snälla bli min.

Äntligen

Hur bra känns inte allt? Var nyss nere på Idun och köpte mina open biljetter. Står på Mando Diaos gästlista på fredagen, så den dagen är klar och betald, så det blev torsdag och lördag. Open ska bli bäst. Hur många bra artister ska inte hit i år liksom? Längtar dö mycket till att få se Niccokick!

Imorgon släpps Håkans nya skiva, och det är också perfekt. Fan va kul allt är!
Btw. Grattis min Anna som fyller 18 år idag.

Spel!

Spel är underskattat. Spel i alla former är kul. Den här helgen har innebärt Fifa 07, Alfapet och hela dagen idag The Sims. Det är ett väldigt intressant spel. Jag och S har spelat det och håller på att bygger upp vår egna lya. Tre våningars med pool och allt som man kan önska sig. Kvarteret heter St. Wallenhed. Riktigt överklass.

Nu spelar jag och S betapet.se mot varandra. Han sitter på mitt rum och jag på Mathildas. Vi väntar på Alvas dator för att sedan få spela Sims. Yey vilket speligt liv vi har. Ikväll är det 100 höjdare och sen har vi hyrt Shrek 3!

Jag älskar dig mamma (om du nu läser detta får du bli glad)


Jag älskar min pojkvän

image26

Purple

Jag verkligen gillar färgen lila. Så underbart. Både på tjejer och på killar.

Snart ska jag fara till S och äta påskmiddag med hans familj. Jag har på mig en lila tröja som jag köpte i Spanien och så har jag målat mina små naglar i en läcker lila kulör. Idag var jag på stan en sväng med Mathilda. Jag köpte mig en bikini i en helfestlig färg, eller rättare sagt ett helfestligt mönster med roliga färger. Det var ett riktigt fynd, på HM för 79:50:- kr per del, men det var 10% för medlemar så det blev en skön summa.

Glad påsk!

Cheesnaes

Dagen har varit helmysig. Imorse tog familjen(inräknat S) sitt pick pack och drog ner till Ostnäs där vi har vår stuga.
Den är röd och fin, men håller på att bli ännu finare för den är under ombyggnad. Innan sista maj kommer den vara ett semester-paradis. Vädret var fint och fikat var gott. Allt var toppen. Varm choklad, grillad-korv-macka, påskmust, kubbar och kexchoklad. Vilken dag!

image25

(S)kärtorsdag

Idag är det (s)kärtorsdag. Jag skulle vilja kalla det kärtorsdag för idag har det varit en jättebra dag. Allt är bra och det är lov. Jag får sova hur länge jag vill och jag kan göra vad jag vill och jag får dela säng med någon. Det är mycket tryggare och mysigare. Idag fyller mamma 41 år, jag och mina systrar gav henne en lava-stensbehandling. Sägs vara jätteskönt. Tips: 350:- för 30 minuter på Iksu Spa

Just nu håller jag på med tvätten. Dock var det inte så mycket som jag trodde. Är klar på någon timme. Nu ska jag se det efterlängtade OTH. Sen blir det bada och mysa med S. Imorgon tror jag vi ska fara till min stuga och grilla och mysa på.

image24

Juno

Jag har suttit och spanat på fina saker och drömt mig bort till ett liv fullt av pengar och glamour. Tänk om jag hade en miljon kronor, då hade jag kunnat köpa det och det och det och det.... Ibland kan man drömma. Här är några trevliga saker jag hittade på en jättefin indie-hemsida. De sålde inte bara accessoarer utan också en hel del söta kläder.

image23
Jag mixtrade ihop bilden by myself

Nu ska jag se Juno. Godnatt min skatt

Önskelista

1. Pippis flygande säng (En sådan med luftballong från "Pippi på de sju haven")
2. Hotellfrukost varje dag - Det finns inget bättre än en riktigt god frukost. Alla sorters mackor, pålägg som brieost, färskpressad apelsinjuice, pannkakor, müsli, yoghurt i alla smaker, nutella, frestande wienerbröd m.m = Heaven!
3. "Music sofa" Designer: Giongkun Wuqiongkun - Soffa med inbygd CD, Lääääckert
4. Konsert i mitt sovrum, artister på scen (framför min säng) - Arctic Monkeys, The Kooks och The Killers.
5. Allt som är onyttigt blev nyttigt - t.ex. godis, glass, chips m.m

   
"Music Sofa"            The Kooks                  The Killers                 Arctic Monkeys          Choooklad  

Bränna

Jag bränner pengar! Jag som behöver spara a lot till sommaren. Jag har köpt väldigt mycket nu på sistone och måste förbereda mig på att det blir mer.

Idag:
Svarta jeans
Limstift
Vit penna

Snart ska det börja klistras och klippas i mitt album. Jag köpte en vit penna istället för silver. Det blir kalasbra tror jag. Jag har också köpt ett par jeans, hör och häpna ett par svarta!! har aldrig haft ett par svarta tror jag. Det är det snyggaste men jag har bara aldrig fått fingrarna ur stjärten och köpt ett par, men nu så. Hoppas bara jag känner mig nöjd när jag provar dem igen, istället för att lämna tillbaka dem.



By the way

Så gick jag precajsly in på bilddagboken.se och kände mig som ett frågetecken? Ny layout? What! jag är förvirrad. Blir säkert bra till slut, men varför göra saker så moderna(!) Jag gillade det gamla och enkla, det gråa och tråkiga. Precis som alla andra communitys, t.ex. lunarstorm innan pro osv kom, apberget innan allt började kosta med mera. Snart kanske det kostar att lägga upp bilder? Nämen skämt och sido. Go bilddagboken?

Fantastiskt

Nyss satt jag och stortrivdes i soffan med Fredrik och Filip på tv:n framför mig. Herrarna med stort H! De är så äckligt bra att jag ryser. Fantastiska män enligt mig. De gör det så otroligt kul att jag inte kan låta bli att le under hela programmet. Bara deras programidé och de själva som programledare, och sedan deras fyndiga kommentarer som kommer upp på bildskärmen då och då. Fabolous!

Ikväller fick jag en välbehövd massage av S mamma Maine (som håller på att utbildar sig). Riktigt skönt eftersom jag har en rejäl sträckning i ryggen. Nu ska jag krypa till kojs och se ett avsnitt av Avenyn och sedan ska jag plingelidinga till min älskling och prata några ord med honom. Sen blir det till att sova länge, eftersom morgondagen bjuder på en rejäl sovmorgon för oss AR06A:re.

Puss

image17


Jahapp

Så drog jag på mig en liten antibiotika kur på 1 veckas tid. Kändes ju helt OK när jag just kommit igång med träningen. Nu kommer det bli ett fett uppehåll över påsk också. Blä. Sen börjar min individiuella springning. Yey
Alltså så blev det ingen träningen för mig ikväll. Så då får jag gottgöra det med S istället.

Kvällens höjdpunkt: 100 höjdare kl 21.55
Jag har saknat mina små gossar. Jag tror ni kommer göra det sjukt bra. Usa är ju LANDET så att.

D.s. den funkade inte

Bajs. Laddade hem två olika versioner av P.s. I love you. Den första funkade inte av nån konstig anledning, den andra hade skitdålig kvalla. Plus att jag inte har någon text. Jag väntar med den filmen, jag som var så taggad. Det får bli att jag hyr den då.

Nu - Te och andra avenyn. (Dissade popcorn ikväll)

Oh vilken härlig dag

Efter min tvåtimmars träning så satte jag på mig mina nya, fina, glänsande lila lurar och traskade hem i det fina vår vädret. Jag gick och nynnade till den underbara musiken och jag kom på mig själv med att jag gick och log. Det var en fin dag idag och allt kändes bara fint. Nu längtar jag till allt smälter bort och man kan gå i sandaler och klänning och lyssna på musik.

Nu ska jag ta det lugnt, ta en dusch och bara mysa på. Jag har börjat ladda hem P.S. I love you och till min stora förvåning så drog den ner nerladdningstiden från 1h till 15 minuter så snart har jag den! Jag tror jag ska poppa popcorn, sätta på mig pyjamas och krypa ner i min säng. Jag glömmer bort skolan för några sekunder

Weee

Idag köpte jag mina nya fina lila WE-hörlurar. Äntligen! De är så fina och lila. Mums!

Snart kommer mina vänner hit på kalas. Jag ska bjuda på en jättegod tårta som jag först misslyckades med, men sen när mam kom så blev den helfestlig! Det ska bli trevligt. Först ska jag och Linn kila ner på Handlarn och köpa lite dricka och vaniljvisp (Linns underbara "glass-kladdkaka ska bli made) Mums igen!! Ikväll kommer tvillingarna Aalto också, sjukt länge sen jag umgicks med dem. Jag träffade Johanna igår och då bjöd jag in dem, skitkul!

Hoppas ni får en bra kväll, för det ska jag.
XOXO

image16

Det var det jag behövde

För första gången på typ tolv år sov jag med mamma och pappa. Jag gick dit på natten när jag hade ångest och inte kunde sova. De kramade mig och vi låg och pratade in i sena natten. Det var nog det jag har behövt.
Jag är sjukt sliten just nu, har haft fullt ös medvetslös ungefär i en vecka nu. Jag ska icket träna ikväll, mamma tyckte jag behövde ta en paus.

Idag fick jag min lön och jag kände rycken i mina shoppingnerver. Det resulterade i tre par trosor och ett par jättebigga rosa läckra örhängen. Jag tror jag ska lägga en femhunka på ett par WE-hörlurar imorgon, det är det värt. Sen ska jag nog börja spara till en ny mobiltelefon. Japp japp jaapp

image15 My precious

Weekends

Ja, jag grät igår till OTH men mest för att jag blev så sjukt less och arg. Bajs Carrie, DÖ! Nu ska jag se det nyaste avsnittet och hoppas på att allt löser sig. Säg mig, är inte James Lucas Scott det sötaste i världen? han är så grym!!

James Lucas Scott

Jag framkallade nyss 100 gratis bilder genom internet. Skitvärt! det ända som tillkommer är frakt på 29:-. Så snart ska jag börja klippa och klistra in bilder, gamla som nya, fina som fula!

Ikväll har jag jobbat och är skittrött, så jag säger ba godnatt. Nu ska jag ta av mig min jättefiniga kimono och krya ner i älsklingsbädden. Imorgon är det helg och den innebär mys med min älskling och på lördag blir det kalas med mina älskade och käraste mest saknade vänner!

6,470,818,671

Godkväller
Idag har det faktiskt varit en bra kväll. Spelade riktigt oseriös och kul fotboll med tjejerna i laget, det var länge sedan sist! tjejligan faktiskt, men nu är jag back on track.

Idag köpte mamma Snabba Cash åt oss. Jag ska läsa den efter jag läst ut min nypåbörjade bok som heter "Den fjärde rånaren". Den verkar helokej, en sånhär kriminalare.

Nu ska jag krypa ner i min tre-dagar-gammal-"ny"-bäddade-säng som jag älskar mest i världen. Där ska jag ligga och mysa till one tree hill, ligger några avsnitt efter nu. Och som jag har hört blir det nog gråt för min del. MEN det kan ju vara mysigt det med. Nu är det faktiskt klart om 50 sekunder så
CIAO
image12
6 billion people in the world. 6 billion souls. And sometimes, all you need is one

Nostalgitripp

Idag har jag, Linn och Malin varit och rest i tiden litegranna.



Drömt oss bort till barnaben och disneydags.



Klistra och dona

i mitt nya fotoalbum

ett svart, fint och stort sådant.
där ska jag klippa, klistra och minnas
där ska de finaste bilderna och minnena få ta plats
på albumets svarta fina sidor.
där ska jag ha de lyckligaste ögonblicken i mitt 17-åriga liv
och framåt såklart
kanske klistra in andra minnen i andra former
en biljett? en teckning? en artikel?
ett sånt minnes-album har jag alltid önskat
jag ska skriva fina saker i det
med en silverpenna som jag ska inskaffa
datum är viktiga
jag funderar på vilka bilder som ska få pryda första sidan
....

Mina ögon svider efter denna sjuttonåriga dag. attans
godnatt

You know i need you

... I never let you go
Tack S för att du har varit så bra idag. Du är det bästa, helst såna hära dagar när jag verkligen behöver det.

17
Billie t-shirt
2 böcker
Kamera
Fotoalbum
Foundation + pensel
Hörlurar
Underkläder
Hummel zipkofta
Kimono
Tavla
Trisslotter
Sjal
Pengar
Dumle-klubbor

Idag har det varit dubbelfödelsedag, S storasyster Bella fyllde 20 år! Hon bjöd på tårta och sällskap. Fick en påse med dumleklubbor av henne. Tack för kvällen.

Hurra hurra hurra

06.30 plingar det på min dörr, jag går och öppnar i pyjamas och där står en morgonpigg baby. När vi gått och lagt oss igen tar han upp en påse med två fina paket (1 mjukt rosa och ett hårt svart). Jag öppnade dem i mitt vita nattlinne med baloo på och fick genast ett leende på läpparna. Det svarta paket som jag öppnade först innehöll två jätteroliga böcker, och det rosa innehöll en BILLIE THE VISION AND THE DANCERS tischa!! åh världens bästa present. Bild kommer senare


32 minuter

Kvar till min födelsedag när jag började skriva detta blogg inlägg.

- 4 nya anonyma besökare på min bilddagbok. Ack så spännande. Fortsätt smygtitta hörrni
- Juste, 30 minuter kvar till jag inte längre är 16 fjuttiga år. (Dock suger 17 mera men..)
- Snart har jag de nya oth avsnitten, och som Frida uttryckte sig "Du kommer dö"
- Idag fick jag höra tron om att jag varit på en 2-veckors semester p.g.a. min brunfärg.

Gracias och godnatt på er. Nästa bloggande kommer jag vara ett år äldre. Hehe

:)

   

Vi två 17 år

Imorgon är det ingen vanlig dag för imorgon är det MIN födelsedag, hurra hurra hurra.
Vi två 17 år.


Lov

Det var en wonderful resa till Puerto Rico. Allt var bättre, och lite till! Sol, bad, värme, god mat. Det var jättefint där! Om ni är intresserade finns det massor utav bilder på http://amandadarehed.bilddagboken.se/ Stranden där var jättevacker, de hade tagit sand (VIT!!!) från Västindien och vattnet var helt turkost. Lovely! suger att komma hem till detta snöslask.

I helgen har jag jobbat och myst med min älskling. Världens bästa lördagkväll, natt och morgon blev det. 10 dagar utan honom kändes actually. Vi åt världens goaste frukost och allt var bara bäst.

Nu har jag faktiskt jobbat 3 dagar i streck och det har gått bra. Lite folk vilket har innebärt mycket snack och lite verkstad. Hehe. Känns bra att jag får min första lön på fredag $$

image6

RSS 2.0