Clockwatching..

Jag har en fin klocka från Ikea. Faktiskt en likadan som Malin skriver om här. Min har aldrig fungerat. Eller jag har väl inte orkat förstå mig på den. Igår var Malin här och snurrade och vred på den. Så nu fungerar den faktiskt. Och den låter sådär jobbigt som hon skriver i sin blogg. Attan. Hade varit bättre att bara ha den som prydnad. Men hey, jag gillar dig ändå. Både klockan och M.




And..

Såhär såg jag ut idag. Med mina nyfyndade glajer köpta på myrorna för 25 kronor.


Pics från gårdagen


Jobb-Maja som hon kallas. Skämt å sido.


Jag och Kajsa. Här äter vi gödans på Mias grill. Vi är mätta och belåtna.
Nu ska jag iväg och jobba med denna brulla.

Stän

Staden idag med mormor. Köpte mig en ny mössa. Dagen blev inte så lång för när jag stod inne på flott och provade en kjol ringde min moster som sa att hennes barn hade gjort illa sig och att de var tvugna att åka på akuten. Min moster, hennes barn, min lillasyster alva och våra 2 kusiner befann sig då på badhuset så pappa var tvungen att hämta dem för att skjutsa hem de när moster och benjamin for på sjukan. Det gick bra och han kom hem nu, men det blev lite kaotiskt för lille grabben. Medan detta hade vi deras hund Uno hemma hos oss, som bajsade på mammas fina matta. Illa. Det blev helt enkelt en konstig tisdag.

Nu sitter jag här och ska snart jobba. Jag är trött, har ont i huvudet och mår illa. Satte på mig mjukiskläder och orkar verkligen inte anstränga mig. Vill bara att denna dag ska vara över. Vill sova!

En rolig sak hände däremot idag på stan. Jag träffade Malin(!!!!!) som gick i min klass i nian. En av mina nära vänner då. Jag har inte träffat henne sen vi var i Thailand 06 då hon också var där. Helt sjukt. Två hela år sedan, men nu träffades vi äntligen. Vi bestämde för att ses imorgon och verkligen styra upp våra missade år, så det var KUL!

Peace.

Mysdag

Idag har varit en trevlig dag. Vaknade upp och åt lite frukos + pannkaka. Klädde mig i sköna kläder och for till Mekka där jag mötte mina arbetskamrater Maja och Kajsa. Vi hade planerat in en dagstur på secondhand affärerna här i umeå. Vi var inte så otroligt shopping-galna idag så det blev knappt nått. Maja köpte några pocketböcker och jag köpte ett par solglajjer. Vi dissade 2handen och for på Rusta istället. Vi blev som galna och taggade att köpa massa prylar, men det blev bara en hel del godis. For sedan på Mias grill och åt skrovmål. Sedan for jag och jobbade med Kicki. Hon var mest stressad över den otroligt stora beställningen på 20x8 schwarzwald tårtor (Jag kan inte ens uttala det, hur går det då att stava? thanks google) I en tårta krävs det tre marängbottnar och det skulle alltså bakas 20st till klockan 8 imorgon. Shit. Vi tyckte synd om bagarna men kämpade på.

Nu sitter jag här och fryser litegranna. Ska slå på Andra avenyn och försöka sova tidigt. Imorgon ska jag och min syster Mathilda gå en sväng på stan med vår mommo. Hon är här på besök!

Kram och godnatt vänner.

Stereo


Music. Music. Music. Music. Music. Music. Music. Music. Music.

Kate Nash - Nicest thing
Depeche mode - Black celebration
David Bowie - Heroes
Abba - Lay all your love on me
Albert hammond jr - Hard to live (in the city)
Alphabeat - 10.000 nights
Bob Dylan - I want you
Carolina Liar - Beautiful world
Coldplay - Lost?
Janis Joplin - Leaving on a jet plane
Johnny Cash - Hurt
The Killers - Human
The Kooks - Nothing ever changes
Lykke Li - Breaking it up
Markus Krunegård - Samma nätter väntar alla
MGMT - Time to pretend
Michael Jackson feat Akon - Wanna be startin' somethin'
Queen - Bohemian rhapsody
Sufjan Stevens - Casimir pulaski day
U2 - Unchained melody
Veronica Maggio - Ballad om vintern
Yael Naim & David Donatien - New soul

Jo


The way you make me feel



The only thing that really matters.
MJ

Me myself and i.. And marilyn


This i me nowadays.


And this is/was beautiful Marilyn. Back then.

magiskt. obestämt. pirrigt.


Talet är över. Och därför ska jag fira. Med att bjuda Nic på fika. Vare sig hon vill eller inte. Det är inte alla dagar man fyller arton år. Nej. Undra sa flundra var vi ska fika, och vad?

Here it comes.

Tradera-aktion-dior.
Där är den, för er som vill följa budgivningen eller kanske buda själv. Hehe.

Jag har haft mitt tal! We. Så ofantligt skönt. Underbart. Det gick sisådär, var inte alls lika dåligt som förra gången så det känns helt okej faktiskt. Efter det firade jag och Malin med att fara en liten second hand runda på röda korset och slumpen. Vi båda fyndade för billig kosing. Vi åt också tidigare idag pizza. Vi kände att det behövdes som uppvärmning för talet. Idag är det en bra dag. Skolan är över och imorgon får vi tillbaka vårat internationella prov, och så får vi lov. Jag och Anna ska också se bion! Mestadelen ska jag dock jobba, men moneey. Ikväll blir det fika med Nikkarn.



En liten söt oanvänd body 30:-

 
2 Marilyn tavlor. 50:- & 29:-


Kjol 30:- Bruna skor 30:-

Wow.

Människor är som tokiga i mina dior-aktioner. Nu har jag äntligen lagt ut min andra dior väska, som tillochmed är större än den förra. Och efter mindre än ett dygn ligger den uppe på 200 kr. Jag gör affärer. I'm a buisness girl.

Varför jag är så himla duktig och bloggar såhär på morgonen är för att tiden blev över. Jag vaknade extra tidigt imorse och tänkte - Talet. Jo för jag har svenska b nationella i tal idag. Har skrivit och övat på ett tal, och jag ska inte bli nervös denna gång, nej! Jag ska köra gärnet. Detta är det näst sista vi gör i svenskan, har bara andra delen av NP kvar faktiskt. Sjukt vad tiden går fort.

Iaf så drömde jag heeeela natten om allas tal. Intressant, men mitt blev urflippat. Jag kommer ihåg att Hannah och Poppa frågade mig massa konstiga frågor - NÄR jag höll talet. Man får inte avbryta. Snälla gör inte det tjejer. Det räcker med att jag kommer bli nervös. NEJ! jag ska inte bli nervös. Det är inte likt mig. Jag babblar alltid på utan dess like, såatt. Wish me luck.

Idag hämtar förresten Anna ut våra biljetter till biopremiären av Låt den rätta komma in. Wonderful.

Shopoholic

Jag har hittat ett par till drömskor. Igen på chicy.se



Kolla bara så fina på denna tjej

Dock är priset inte riktigt tillåtet för min ekonomi. Just nu.

Banksy!!

Wow. Jag har länge imponerats av bilder av en konstnär som kallas "Banksy". Han målar en sorts grafitti ute på gator och väggar. Jättehäftigt. Satt nyss och bläddrade i en resetidning där det var ett reportage om London och vet ni vad? Banksy håller till i Shoreditch i London där hans målningar pryder slumområdets väggar. Det coola är att han är en mytomspunnen man, som ingen vet vem han är. För det första så är konsten otroligt jävla snygg, och för det andra verkar området råläckert. Det står att man först möts av ett slumkvarter som ser mycket dystert ut med en hel del uteliggare, men när man tittar närmare är det ett väldigt häftigt område. Mycket krogar och barer och en hel del shopping. Det finns en bar som verkar lockande, Lounge Lover, där det sägs att Madonna firat födelsedagar... Och har man tur kan man springa på en och annan kändis. Woow. Plus att sushin där sägs vara makabert god.
Frida och Linn - Detta måste vi titta in?

Det är så otroligt vackert att jag vill publicera tusentals med bilder, men ni får helt enkelt googla själva. Enjoy!

















MIN FAVORIT!!! underbart fin.

The real deal $$


Min pappa. Jag och min syster gav vinstlotten. Hehe. 3 år sedan tror jag
det är. Slå den presenten?

Kisselekisselikissemiss


En natt lekte jag och Sebastian med Bella och Emils katter. De båda jobbade så vi fick vara i deras lägenhet och fick två kissemissar på köpet. Oni och Ino. De är väldigt söta, men Ino gillar verkligen inte mig. Eller hon vill då inte mina fötter något gott. Hon anfaller dem hela tiden. På bilden ser ni halva S och Oni. Hon är rätt liten, men ser väldigt stor ut på bilden.
Jag är ingen katt-människa, jag är en hund-människa.

Happy fool

Väldigt mycket close up. Så ni kan studera varenda prick och hårstrå. Heh
 

Snalugg

Idag klippte jag mig. Det blev en liten blandning av allt jag ville ha. För det första så klippte jag av lite på längderna, det var rätt slitet, och klippte upp det rätt ordentligt i alla längder så det skulle tunnas ut. Sen klippte hon lite utav en snelugg, som går ihop på båda sidorna, så jag kan ha den som vanlig lugg också. Sen snaggade jag faktiskt litegranna. Jag tog bara lite i underhåret runt örat, vilket jag tyckte var en bra idé. För då kan man både dra bort håret, så att snagget syns, och även täcka för med överhåret. Det blev en intressant klippning, men som sagt. Hår växer ju. Lika bra att prova när man ändå lever. Det jobbigaste är ju att när man är ute blåser ju luggen åt helskotta, så då ser man mer ut som en bäver när man kommer in. Ajaj.

Bildregn






70-80

Åh varför levde inte jag på 70-80 talet? Underbart verkar det. I alla fall musiken. Då betydde den något. King of pop, once again. Forever! I will not forget his name. Love

1973. LOVELYYY
 
Michael är helt jävla magisk? Visst?

Och så.... Live aid 85. Där skulle man vilja vara, right? Underbara bohemian rhapsody av QUEEN


PHIL!! Against all odds. Också på live aid -85. Rösten? Helt underbar man.




Saxigt


Imorgon ska jag klippa mig. Har länge varit inne på något i denna stil. Snagg. Vågar jag? Tvekar lite, men är nådigt taggad. Annars kanske det blir lugg? Vågar jag? Annars kanske jag bara gör nått tråkigt vanligt. Nej! Jag vill göra nått spontant och kul. Vill vara så snygg som Alice är på bilden.

Och.






HEJ! det är high high hemma hos mig. Michael jackson (såklart!) och lite Darin. Sen är det massa annat bra också. Älskar musik. Och om en kvart fyller Nicole 18 år. Storisen! Jag blev nyss lite ledsen för att jag förlorade en budgivning på tradera på ett par skor från Nine west. Jag bjöd 50 kr i slutet, och en tjej bjöd 51 och vann. Blä för du som vann.

Breathing your love.

Alltså Darins låt fastnar. Den är ju grym! På riktigt. Jag vill ut och dansa och vara galen. Vi hörde den idag med tjejerna på radion och man måste nästan dansa. Hihi

Idag var vi riktigt glada för att vi gjorde bort vårat internationella prov, så vi firade med massa glada bilder.

Me and pinnen!


Dagen i ära såg vi nästan likadana ut ner till? Så vi firade genom att förena våra namn på min banan. Konst, estetiskt värre.


Sen kom den sista 1/3delen för att bilda supertrion - Frida! Vi posade glatt.


Fint


Idag har jag köpt världens finaste klänning enligt mig. På Gina(!!!) för bara 249:-. Alltså detta är en potentiell balklänning men jag kommer inte kunna hålla mig från att använda den. Denna ska med till London. Oavsett väder och rusk.


Sen köpte jag en annan klänning också. En enklare variant men ändå sjukt snygg rygg. Den har fin drakedja där fram.
199:- Vilka bra köp va?

Potentiell


Rygg. Dragkedja. Lila

Jag älskar dig

Det kryllar inte av sådana människor
som man skulle kunna
ha den där direkta ögonkontakten med
där bara ett ögonkast
är en
stålvajer i darrning

I'll be back

Nu ska jag ta igen mig här på bloggfroten. Seriöst.

Lite från förra veckan

WOW. Kläder.
Tischa
Väst
Lila leggins
Linne

Några dagar

H Ö S T

Varm jacka
Spetstights
Second hand jodphurs
Transparent linne

Några dagar

H Ö S T

Varm jacka
Spetstights
Second hand jodphurs
Transparent linne

Sunday

Jag har laddat hem "Michael Jackson 30th anniversary". Det är en konsert som är 2,15h lång. Underbart enligt mig. Har smygtittat massvis på youtube men kände nu att det var dags att se hela konserten. Konserten ägde rum på Madison square garden i NY år 2001 och det är en hyllning till Michaels 30-åriga karriär. Det är massvis med artister som spelar Michaels låtar, tex Britney Spears, Usher, Whitney Houston, Destiny's Child m.m. Det häftigaste med konserten tycker jag är när han och hans bröder från "Jackson five" kör några låtar, första gången på 17 år. Wonderful. Publiken ser så taggade ut också, jag vill se MJ!! Så, ni som också är något utav fans, ladda hem eller kika lite på youtube.

Här kommer låtlistan och artisterna som medverkar under låten.

* Wanna Be Startin' Somethin' (Usher, Mya, Whitney Houston)
* Heal The World (Monica, Deborah Cox, Rah Digga, Mya, Tamia)
* Midnight Train to Georgia (Gladys Knight)
* Bootylicious (Destiny's Child)
* A Brand New Day/You Can't Win/Ease On Down The Road (Monica, Al Jarreu, Jill Scoot)
* I Will Survive (Gloria Gaynor)
* Ben (Billy Gilman)
* Angel (Shaggy, Rayvon)
* It Wasn't Me (Shaggy, Rikrok)
* Candy (Aaron Carter)
* I Just Can't Stop Loving You (James Ingram, Gloria Estefan)
* Get Your Freak on (Missy Elliot, Nelly Furtado)
* You Are Not Alone(Liza Minelli)
* Over the Rainbow(Liza Minelli)
* My Baby (Li'l Romeo, Master P)
* Love this Way Again (Dionne Warwick)
* Shes Out of My Life (Marc Anthony)
* Man In The Mirror (98 Degrees, Usher, Luther Vandross)
* Can You Feel It (Michael Jackson, The Jacksons)
* ABC/The Love You Save (Michael Jackson, The Jacksons)
* I'll Be There (Michael Jackson, The Jacksons)
* I Want You Back (Michael Jackson, The Jacksons)
* Dancing Machine (Michael Jackson, The Jacksons, N Sync)
* Shake Your Body (Down To The Ground) (Michael Jackson, The Jacksons)
* The Way You Make Me Feel (Michael Jackson)
* Black or White (Michael Jackson, Slash)
* Beat It (Michael Jackson, Slash)
* Billie Jean (Michael Jackson)
* You Rock My World (Michael Jackson, Usher, Chris Tucker)
* We Are The World (Alla medverkande)

Och så en liten video...

P


En profil för någon dag sedan.

thirty


Jag har en ny skjorta. Den kostade 30 kronor på röda korset.

aa

Någon vid namn aa hade kommenterat min blogg och undrat var företaget där jag "jobbar" som telefonförsäljare heter, och det heter norén gruppen. Jag skulle inte rekomendera det eftersom det verkligen är ett skitjobb, men du verkade ju söka efter "skit" så att. Det är riktigt jobbigt och man får nej nästan hela tiden. Men sök där och jobba fem pass, det kanske man orkar. Då får du iallafall timlön. Annars har man inte det, utan får pengar per såld vara, och jag kan lova, det är inte lätt att få saker sålda. Om du aa börjar jobba där, ring mig så jobbar jag mina två sista pass med dig som jag ännu inte gjort. Så tråkigt är det.

muhuu


morning. sne

Livet på en pinne

Vaknade 11.00 gjorde god frukost, hade lång tid på mig. Myste med S. Började 14.20, hade en lektion - textil. Redovisade fritt broderi - enkel match. Slutade tidigt, for på röda korset för att leta reda på klänning jag ska sy om på textilen, hittade bara två tröjor för 30:- vardera, finnemang. Fick veta att en, jag skulle kunna kalla han, bästa vän har tagit körkortet idag. Blev glad för nu ska vi åka på roadtrip har jag bestämt. Jobbade 16.30-21.30. Lugnt, kul och skönt med pengar. Kom hem. Åt dyra praliner som man äter smågodis. (14:- styck praliner) Drack te till och njöt.  Började räkna lite på nästkommande lön, log. Ända till jag räknade lite på skatten - dog. Fuck the skatt. De tar pengar ifrån mig. Blev lite gladare när jag fick hjälp av min vän Anna-Lo, vi gick igenom skattetabell 34:1 och jag tror skatten var mindre än jag beräknade, har lagt matten i sjön efter c-kursen. Fast nu räknade Nicole med mig och då blev det mycket skatt igen. Bajs.

Okej.

Malin, du får som du vill. Men jag har verkligen noll inspiration, vet inte vad jag ska skriva här eller något. Jag har så mycket annat att tänka på som känns viktigare OCH roligare just nu. Men musik går väl att tipsa om..


jaaa


RSS 2.0